Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Schroeischade

Heeft u te maken met schroeischade en wilt u hier graag van af? Maat Repair is u graag tot uw dienst met schadeherstel. De rokers onder u zullen het zeker herkennen. De sigaret die op een onbewaakt ogenblik van de asbak op de houten tafel rolt en een schroeischade veroorzaakt, of een brandplek in een lederen, stoffen of lederlook bankstel. Niet fraai en vrij kostbaar om daarvoor een bank of een meubel te moeten vervangen. Heeft u zich al gerealiseerd dat dergelijke schades in de meeste gevallen cosmetisch zeer goed kunnen worden hersteld? Vraag direct naar de herstelmogelijkheden.

Vraag offerte aan

Maat Repair voor uw zengschade en meer

Schroeischade is sneller gemaakt dan gedacht en wordt vrijwel altijd onbewust veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld een hete pan op het aanrecht zetten en zo een grote brandblaar of meerdere brandblaren achterlaten. Of u let even niet op en de vlam slaat in de pan en u verwijderd de pan van het vuur om erger te voorkomen, maar u beschadigd hierdoor bovengelegen keukenkastjes. Of wat dacht u van een kaars op tafel. De kaars hoeft maar te warm te worden voor het ondergelegen materiaal en een schroei- of brandplek is ontstaan. Schroeischade is zeker niet altijd te voorkomen, het ontstaat vaak spontaan en onbedoeld. We begrijpen dat u hier echter graag van af wilt. Voor schroei-, smelt- en zengschade kunt u bij ons terecht.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Reparatie & schadeherstel

De experts van Maat Repair kunnen bijna alle schroeischades repareren. Of we dit kunnen, hangt af van de grootte van de schade. Indien de schade redelijk beperkt is, kan deze ter plekke worden hersteld. Kapotte losse onderdelen, zoals keukendeurtjes kunnen we meenemen naar onze werkplaats om deze goed te repareren.

Wilt u van uw zengschade of schroeischade af? Meld dan uw schade via het schadeherstelformulier of vraag een offerte aan. Heeft u vragen? Laat het gerust weten, wij helpen u graag verder.

Vraag offerte aan