Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Schroeischade

Heeft u te maken met schroeischade en wilt u hier graag van af? Maat Repair is u graag tot uw dienst met schadeherstel. De rokers onder u zullen het zeker herkennen. De sigaret die op een onbewaakt ogenblik van de asbak op de houten tafel rolt en een schroeischade veroorzaakt, of een brandplek in een lederen, stoffen of lederlook bankstel. Niet fraai en vrij kostbaar om daarvoor een bank of een meubel te moeten vervangen. Heeft u zich al gerealiseerd dat dergelijke schades in de meeste gevallen cosmetisch zeer goed kunnen worden hersteld? Vraag direct naar de herstelmogelijkheden.

Vraag offerte aan

Maat Repair voor uw zengschade en meer

Schroeischade is sneller gemaakt dan gedacht en wordt vrijwel altijd onbewust veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld een hete pan op het aanrecht zetten en zo een grote brandblaar of meerdere brandblaren achterlaten. Of u let even niet op en de vlam slaat in de pan en u verwijderd de pan van het vuur om erger te voorkomen, maar u beschadigd hierdoor bovengelegen keukenkastjes. Of wat dacht u van een kaars op tafel. De kaars hoeft maar te warm te worden voor het ondergelegen materiaal en een schroei- of brandplek is ontstaan. Schroeischade is zeker niet altijd te voorkomen, het ontstaat vaak spontaan en onbedoeld. We begrijpen dat u hier echter graag van af wilt. Voor schroei-, smelt- en zengschade kunt u bij ons terecht.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Doe een aanvraag

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan