Herstel

Schades aan inboedel- of opstal kunnen ontstaan door veel verschillende oorzaken. Te denken valt bijvoorbeeld aan een schade die is ontstaan ten gevolge van een verhuizing of een schade veroorzaakt door een aardbeving, door water of door hitte.

Schade aan vloeren, keukens, sanitair… Een ding is zeker, veel voorkomende schades kunnen zonder vervanging technisch zeer goed worden hersteld. Maar er zit een enorme brandplek in mijn aanrecht, hoe kan dat nu worden hersteld zult u wellicht denken. U kent een dergelijk herstel vast niet. Meer bekend is het wellicht dat een deuk in een auto vaak prachtig hersteld kan worden zonder dat daarbij het onderdeel vervangen hoeft te worden. Zo moet u ons herstel feitelijk ook zien.

Onze specialisten herstellen geen autoschades, maar zijn wel specialist in het herstellen van onder andere schades aan hout, natuursteen, kwarts composiet, keramiek, laminaat, acrylaat, Dekton etc., etc.. U zult versteld staan van het resultaat nadat onze specialisten klaar zijn met het behandelen van uw schade. Het grote voordeel daarbij voor u of uw klant is dat hakken en breken met ons herstel overbodig wordt en het vervangen van kostbare materialen kan worden voorkomen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, vul dan nu een aanvraagformulier in voor een offerte.