Verhuisschade

Het is vanzelfsprekend bijzonder vervelend als u na een intensief verhuistraject moet vaststellen dat er schade is ontstaan aan uw vloer of aan andere bezittingen. Wij herstellen schades aan uw vloer, houten of gelakte meubelen, deuren, keuken en badkamer zo mogelijk op locatie.

U zult versteld staan op welke wijze onze herstellers veel van dergelijke schades (vrijwel) onzichtbaar kunnen herstellen.

Doe een aanvraag

Schade melden? Vul het offerte formulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel. Dit doet u door alleen maar uw akkoord naar ons te mailen. Wanneer de wij uw akkoord voor herstel ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. ( Binnen 10 werkdagen.)

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatrepair.nl.