Caravan- of camperschades

In uw caravan of camper zijn veel materialen verwerkt die wij ook in de woning terug zien komen. Denk bijvoorbeeld aan het meubilair, de vloer, de wandpanelen, de kastdeurtjes, werkblad etc.. Wanneer er een schade ontstaat aan het interieur van uw caravan of camper kunnen veel van die schades door ons professioneel worden hersteld.

Vraagt u zich af of uw schade door ons hersteld kan worden, stuur ons dan een foto van de betreffende schade via ons offerte formulier en wij informeren u binnen 48 uur met betrekking tot de herstelmogelijkheid en de herstelkosten.

Wij herstellen schades door geheel Nederland en de grensstreek van België. Het is daarbij vanzelfsprekend ook mogelijk om het schadeherstel op de camping uit te voeren.

Doe een aanvraag

Schade melden? Vul het offerteformulier in. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan en u bent akkoord met onze offerte, hoeft u alleen nog maar een akkoord te geven via de e-mail. Wanneer wij uw akkoord voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212 ( bereikbaar vanaf 9:00u tot 13:00u ) of uw vraag te sturen naar info@maatrepair