Schroeischade

Heeft u te maken met schroeischade en wilt u hier graag van af? Maat Repair is u graag tot uw dienst met schadeherstel. De rokers onder u zullen het zeker herkennen. De sigaret die op een onbewaakt ogenblik van de asbak op de houten tafel rolt en een schroeischade veroorzaakt of een kaars die plotseling omvalt of een te hete pan op het aanrechtblad. Heeft u zich al gerealiseerd dat dergelijke schades in de meeste gevallen cosmetisch zeer goed kunnen worden hersteld? Vraag direct naar de herstelmogelijkheden.

Maat Repair voor uw zengschade en meer

Schroeischade is sneller gemaakt dan gedacht en wordt vrijwel altijd onbewust veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld een hete pan op het aanrecht zetten en zo een grote brandblaar of meerdere brandblaren achterlaten. Of u let even niet op en de vlam slaat in de pan en u verwijderd de pan van het vuur om erger te voorkomen, maar u beschadigd hierdoor uw aanrechtblad. Of wat dacht u van een kaars op tafel. De kaars hoeft maar te warm te worden voor het ondergelegen materiaal en een schroei- of brandplek is ontstaan. Schroeischade is zeker niet altijd te voorkomen, het ontstaat vaak spontaan en onbedoeld. We begrijpen dat u hier echter graag van af wilt. Voor schroei-, smelt- en zengschade kunt u bij ons terecht.

Doe een aanvraag

Schade melden? Vul het offerte formulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel. Dit doet u door het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen en na akkoord van onze offerte uw akkoord te mailen naar ons. Wanneer wij uw akkoord voor herstel ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met u op.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212 ( bereikbaar tussen 9:00u – 13:00u), uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatrepair.nl.