Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

schadeherstel meubels

Voor uw schadeherstel van meubels gaat u naar Maat Repair! Maat Repair verricht in opdracht van verzekeraars en volmachtkantoren schade-expertises en schadeherstel. Het gaat met name om de kleinere, veelal, herstelbare inboedel- en opstalschades. Onze herstelspecialisten beoordelen de schade en gaan wij na op welke wijze de schade het beste kan worden hersteld. Vervolgens gaan wij na welke specialist het beste aan een specifieke schade kan worden gekoppeld opdat uw schade professioneel en vakkundig wordt hersteld. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken.

Ruime schadeherstel ervaring

Met 23 jaar ervaring op het gebied van klachten- en schadebehandeling met betrekking tot meubelen, keukens, bedden, woningstoffering en vloeren, kunnen wij snel inschatten of schadeherstel van meubels of reparatie van een opstalschade kan leiden tot een duurzame aanvaardbare oplossing. Vanzelfsprekend zijn er ook schades waarvoor herstel geen optie is. Dit kan omdat de herstelkosten te hoog liggen of het maximaal te verwachten resultaat van het herstel naar verwachting onvoldoende zal zijn. In het geval dat schadeherstel van meubels niet mogelijk blijkt, stelt Maat Repair het schadebedrag voor u vast.

Maat Repair voor advies over het schadeherstel van meubels

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer uiteenlopende schades. Maat Repair is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van schade-expertises zodat u verzekerd bent van kwalitatief goede en duidelijke hersteladviezen en kostenopgaven voor eventueel schadeherstel van meubels of reparatie van keukens, woningtextiel, vloeren en opstalschade. Bij het beoordelen van schades richten wij ons voornamelijk op:

 • Gestoffeerde meubelen (stof, leder en kunstleder)
 • Houten meubelen (massief en fineer)
 • Gelakte meubelen
 • Bedden
 • Keukens
 • (laminaat) vloeren
 • Woningtextiel
 • Woningstoffering
 • Aanverwante productgroepen

Met betrekking tot opstalschades richten wij ons naast bovengenoemde op schade met betrekking tot:

 • Wanden
 • Deuren/kozijnen
 • Sanitair

Schade beoordelen op locatie

Wanneer het niet mogelijk is de schade of de schadeomvang op afstand goed te beoordelen, beoordelen wij de schade op locatie. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij in dat geval u adviseren met betrekking tot de eventuele herstelmogelijkheden. Ofschoon ons kantoor gevestigd is in Brabant herstellen wij schades door geheel Nederland en België. De locatie van ons kantoor heeft geen consequentie voor de hoogte van de herstelkosten.

Uw onafhankelijke schadeherstel adviseur

Bij Maat Repair bent u verzekerd van een goed advies omtrent het schadeherstel van meubels, zodat u op zeer korte termijn duidelijkheid heeft over uw schade. Maat Repair neemt zoveel mogelijk de zorg omtrent de schadeafhandeling uit handen van haar opdrachtgever.

Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl