Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Vloer herstellen van natuursteen

Is het tijd voor het herstellen van natuursteen? Misschien glanst de vloer niet meer zoals vanouds, of is er sprake van schade. Wellicht heeft u al verschillende reinigingsmiddelen gebruikt, maar wordt het er niet mooier op. In de meeste gevallen is het niet nodig om het natuursteen te vervangen, maar voldoet een goede herstelbeurt. Het herstellen van natuursteen is mogelijk op verschillende manieren, maar is afhankelijk van de schade en de soort natuursteen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over het repareren van een natuurstenen vloer.

Vloer van natuursteen

Een vloer van natuursteen is vandaag de dag een populaire keuze, en dat begrijpen wij compleet. Natuursteen zorgt namelijk voor een prachtige, exclusieve en luxe uitstraling van de woning. Het is niet alleen een stijlvol, maar ook een sterk materiaal. Ondanks het feit dat natuursteen van nature een sterk materiaal is, bestaat de kans dat het materiaal beschadigt. Omdat natuursteen een natuurlijk gevormd gesteente is, is het poreus. Dit maakt natuursteen gevoelig voor schade. Maar is het mogelijk om natuursteen te repareren?

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Kun je natuursteen repareren?

Ja, het is zeker mogelijk om natuursteen te repareren. Na verloop van tijd beschadigt het natuursteen. Misschien komen er barsten in het materiaal, of zitten er kleine krasjes in het materiaal. Het is in veel gevallen niet nodig om het natuursteen te vervangen, omdat er verschillende manieren zijn waarop het hersteld kan worden. Vakkundig herstel zorgt ervoor dat het gesteente zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat teruggebracht wordt.

We herstellen vloeren van de volgende soorten natuursteen:

 

Hoe natuursteen herstellen?

Hoe we natuursteen repareren, is geheel afhankelijk van het soort natuursteen. Zo werken we voor repareren van schade aan verschillende natuursteen soorten met verschillende methodes. Geheel afhankelijk van de soort natuurstenen vloer, repareren we de vloer met een of een combinatie van onderstaande methodes:

 • Herstellen van vlekken; specialistische reiniging
 • Herstellen van krassen: schuren, zoeten en polijsten
 • Scheuren en gaten repareren: resineren

Van herstellen van natuursteen tot onderhoud

Wij zijn een herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten schades. Denk bij de diensten die we onder andere aanbieden aan onderhoud composiet aanrechtblad, onderhoud granieten aanrechtblad, Reparatie granieten aanrechtblad en vloer schuren en lakken. Neem voor meer informatie over de diensten die we aanbieden gerust contact op.

 

Maat Repair: specialist op het gebied van natuursteen

Wilt u uw natuurstenen vloer opknappen? Wij kunnen u niet alleen helpen om uw vloer van natuursteen te herstellen in de gewenste uitstraling door te polijsten, maar kunnen u ook adviseren met betrekking tot eventuele herstelmogelijkheden. Onze specialisten vertellen u graag op welke wijze u ervoor kunt zorgen dat de vloer zijn optimale uitstraling behoudt.

Welke voordelen bieden wij nog meer:

 • Repareren tegen scherpe tarieven
 • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties
 • No-cure no-pay
 • Professionele dienstverlening op topniveau
 • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
 • Snelle service en opvolging van uw schade
 • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
 • Het beste herstelresultaat

Schade aan natuursteen laten herstellen? Neem contact op

Wilt u uw natuurstenen vloer herstellen, bijvoorbeeld door de stenen vloer te polijsten? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie over de mogelijkheden van het repareren van een natuurstenen vloer, of vul meteen het opdrachtformulier in. Wanneer we de aanvraag ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Neem voor een antwoord op uw vraag gerust contact op door op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 te bellen naar 0486 852212, laat uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier of stuur een e-mail naar info@maatrepair.nl. Wat kunnen we voor u betekenen?

Op onze website van Maat Repair vindt u meer handige informatie, bijvoorbeeld tips voor het onderhouden van natuursteen, het herstellen van schade in de keuken en eventuele keukenrenovatie.