Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Wilt u uw vloer van natuursteen laten polijsten?

Heeft u een vloer van natuursteen, maar glanst hij niet meer zoals vanouds? Heeft u al verschillende reinigingsmiddelen gebruikt, maar wordt het er niet mooier op? Maat Repair, een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het herstel van verschillende schades, helpt u graag. Wij streven ernaar om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast te beperken.

Maat Repair zorgt ervoor dat uw vloer weer glanst als vanouds

Is uw vloer van natuursteen zijn glas letterlijk en figuurlijk verloren? Wanneer een reiniging niet meer kan leiden tot een gewenst resultaat, kunnen wij uw natuurstenen vloer ter plaatse polijsten. Uw vloer glanst dan weer als vanouds. Heeft u interesse in het vervangen van uw vloer of het herstellen van schade, zoals een stootschade? Neem contact met ons op om te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

De voordelen van Maat Repair op een rij

Wij kunnen u niet alleen helpen om uw vloer van natuursteen te herstellen in de gewenste uitstraling door te polijsten, maar kunnen u ook adviseren met betrekking tot eventuele herstelmogelijkheden. Onze specialisten vertellen u graag op welke wijze u ervoor kunt zorgen dat de vloer zijn optimale uitstraling behoudt.
Welke voordelen bieden wij nog meer:

  • Scherpe tarieven
  • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties
  • No-cure no-pay
  • Professionele dienstverlening op topniveau
  • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
  • Snelle service en opvolging van uw schade
  • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde
  • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
  • Het beste herstelresultaat

Contact opnemen met Maat Repair

Wilt u uw vloer van natuursteen laten polijsten een schade laten herstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Op onze Webshop kunt u ook de benodigde professionele onderhoud- en reinigingsmiddelen, specifiek bestemd voor composiet en natuursteen, bestellen. Neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Anderen bekeken ook: Onderhoud composiet aanrechtblad, Onderhoud granieten aanrechtblad, Reparatie granieten aanrechtblad en Vloer schuren en lakken

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212