Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Meubelherstel

Bent u dringend op zoek naar een herstelbedrijf voor uw meubelherstel? Laat Maat Repair u dan advies geven over uw meubelherstel. Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer uiteenlopende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken. Met 23 jaar ervaring op het gebied van klacht- en schadebehandeling met betrekking tot meubelen, keukens, bedden, woningstoffering en vloeren, kunnen wij snel inschatten of meubelherstel of reparatie van een opstalschade kan leiden tot een duurzame aanvaardbare oplossing. Laat u daarom helpen door Maat Repair!

Meubel renovatie

In een druk huis met rennende kinderen en huisdieren kan het weleens voorkomen dat meubels schade oplopen. Heel vervelend uiteraard en ook gevaarlijk voor uw gezin. Maat Repair verzorgt dan uw meubel renovatie. Wij herstellen de schade in de meeste gevallen ook gewoon op locatie. Zo kunnen wij u het beste adviseren over de herstelmogelijkheden. Mocht dat niet mogelijk zijn, doen we het meubilair herstel in ons eigen atelier. Maakt u zich geen zorgen over het transport, dat doen wij voor u.

Stoelreparatie

Een van de belangrijkste meubels in een woonhuis is een stoel. Ook voor stoelreparatie kunt u bij Maat Repair terecht. Meubelreparatie is ingewikkeld handwerk. Wij hebben daarom de beste vakmensen in dienst. Vakmensen bovendien die jarenlange ervaring hebben in het meubelherstel. Hoewel Maat Repair gebruikt maakt van geselecteerde herstellers, hanteren wij zeer redelijke prijzen. Maat Repair staat voor betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij ervaren uw schade als onze zorg. Wij repareren de schade, zonder dat u daar ook maar iets van merkt.

meubel schade

De beste hulp bij meubelherstel

Vanzelfsprekend zijn er ook schades waarvoor herstel geen optie is. Dit kan omdat de herstelkosten te hoog liggen of het maximaal te verwachten resultaat van het herstel naar verwachting onvoldoende zal zijn. Als meubelherstel niet mogelijk blijkt, stelt Maat Repair het schadebedrag voor u vast. Doordat Maar Repair zich de afgelopen jaren onder andere heeft gespecialiseerd in schade-expertises, bent u verzekerd van kwalitatief goede en duidelijke hersteladviezen en kostenopgaven voor eventueel meubelherstel en andere reparaties. Qua beoordeling van schades richten wij ons het meest op:

  • Gestoffeerde meubelen (stof, leder en kunstleder)
  • Houten meubelen (massief en fineer)
  • Gelakte meubelen

Maar u kunt ook bij ons terecht met schade aan verwante productgroepen. Denk hierbij aan bedden, keukens, vloeren, woningtextiel en woningstofferingen. Heeft u twijfels of u met uw schade bij ons terecht kunt voor meubelherstel? Neem gerust contact met ons op en vraag het! Alleen dan weet u of wij u kunnen helpen en die kans zit er dik in. Tot slot richten we ons op schade met betrekking tot wanden, deuren, kozijnen en sanitair. Kortom, Maat Repair vat meubelherstel heel erg breed op, dus grote kans dat we u ook kunnen voorzien van een schadeherstel advies of meer!

Voor wie is Maat Repair meubelherstel?

U kunt zowel als bedrijf of als particulier uw schade aan ons melden. U kunt hiertoe gebruik maken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt hierbij ofwel eerst een offerte aanvragen en vervolgens een opdracht verstrekken, maar het is ook mogelijk om direct een opdracht te verstrekken. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. Mail Maat Repair via info@maatrepair.nl.

Bent u op zoek naar een onafhankelijk advies met betrekking tot meubelherstel?

Maat Repair levert haar dienstverlening op topniveau. Bij ons bent u verzekerd van een goed advies omtrent meubelherstel, zodat u op zeer korte termijn duidelijkheid verkrijgt over uw schade. Maat Repair neemt zoveel mogelijk de zorg omtrent de schadeafhandeling uit handen van haar opdrachtgever. Door deze aanpak werkt Maat Repair in vrijwel alle gevallen richting een voor alle partijen zeer klantvriendelijke, professionele en servicegerichte oplossing.

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212