Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Heeft u keukenschade die u wilt laten herstellen?

Heeft u schade aan de keuken die hersteld moet worden? Wanneer er schroeischade, stootschade, krassen of andere soorten schades aan uw keuken ontstaan, hetzij aan het werkblad in uw keuken, hetzij aan deurtjes of ladefronten, kunt u deze schades vakkundig door ons laten herstellen. Wij beschikken over alle benodigde ervaring, kennis en kundigheid om u perfect van dienst te kunnen zijn! Op het gebied van schadeherstel in de keuken zijn wij de expert! Of u nou o.a. schade heeft aan het aanrechtblad, deuren of een ander blad. Dankzij het schadeherstel van onze medewerkers van Maatrepair kunt u veel besparen! Schadeherstel laten uitvoeren aan uw keuken is immers veel goedkoper dan het laten vervangen van de keuken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Vraag offerte aan

sanitair schade

Hakken en breken overbodig dankzij keuken schadeherstel

In de meeste gevallen is vervanging van de keuken niet nodig wanneer er sprake is van schade. Wist u dat circa 95% van de schades met een goed resultaat ter plaatse cosmetisch kan worden hersteld? U kunt dus veel geld besparen! Veel voorkomende schades kunnen zonder vervanging technisch zeer goed worden hersteld. Ook wanneer er een brandplek in uw aanrechtblad zit. Onze medewerkers zijn expert in het herstellen van schade aan hout, graniet, natuursteen, composiet, marmer etc. U zult versteld staan van de resultaten die onze medewerkers kunnen behalen met het schadeherstel aan uw keuken. Het hakken en breken is dankzij ons schadeherstel onnodig en overbodig geworden!

Professionele schade-expertise van Maat Repair

In sommige gevallen is het op afstand lastig vast te stellen wat de omvang van de schade is. Het is op afstand immers heel ingewikkeld om te bepalen wat er op technisch gebied allemaal mogelijk is voor het herstellen van de schade. In dit geval komen we graag bij u langs, zodat we de schade goed kunnen beoordelen. Als we bij u langs komen voor schade-expertise op locatie, wordt nagegaan wat er allemaal mogelijk is en hoe de schade door onze herstellers hersteld kan worden. Nadat we de schade waargenomen hebben, kunnen we een beter overzicht geven van de mogelijkheden voor het herstellen van de keuken schade en van de kosten van het herstel.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maat Repair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Schade aan keukenbladen

Ook de schade aan uw aanrechtblad kan door onze professionele herstellers hersteld worden! U heeft een schade aan het werkblad in uw keuken? Zoals een schade veroorzaakt door een te hete pan die rechtstreeks op een laminaat werkblad is gezet of een stukje dat uit de rand is gestoten van een natuurstenen, keramisch of kwarts composiet werkblad. Of u bent geconfronteerd met een scheur in uw stenen, composiet, keramisch of acryl werkblad. Wellicht is er sprake van een schroeischade aan uw werkblad. Dit soort schades worden vakkundig door ons hersteld!

Welke keukenschades herstellen wij?

U zult zich wel afvragen wat voor soort keukenschade wij voor u kunnen herstellen middels ons schadeherstel.

De volgende keuken schades kunnen onze professionele herstellers voor u herstellen:

 • Kwarts composiet werkbladen
 • Natuursteen werkbladen
 • Gelamineerde ( HPL) werkbladen
 • Massief houten werkbladen
 • Acryl werkbladen
 • Keramisch werkbladen
 • Fineer werkbladen
natuursteen aanrechtblad Maat repair

De kosten van schadeherstel aan de keuken

Maar wat kost het herstel van schade aan uw keuken eigenlijk? De kosten van ons schade herstel verschillen aanzienlijk, doordat iedere schade anders is. Als u wilt weten wat het herstellen van de schade gaat kosten, kunt u een offerte-aanvraag indienen. Middels deze aanvraag verzoekt u ons om een prijsvoorstel te doen. U ontvangt binnen twee dagen na het indienen van de offerte-aanvraag een reactie!

 

Specialist op het gebied van schadeherstel

Wij van Maat Repair zijn een servicegericht en dienstverlenend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in heel veel verschillende soorten schades. Ons doel? Enerzijds het verminderen van de schadekosten en anderzijds het beperken van de overlast. Al onze teamleden zijn goed opgeleid en hebben allemaal jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van schadeherstel. Maar we vinden niet alleen het schadeherstel belangrijk. We achten een zo optimaal mogelijk serviceniveau ook van zeer groot belang. Daarom denken we met u mee over het beste schade herstel van onder andere de keuken. Ook onderhouden we contact met betrokkenen en kunnen we u indien dat wenst voorzien van een duidelijk herstelrapport. En de kwaliteit van onze dienstverlening? We kunnen u verzekeren van het feit dat de beste herstellers u van dienst zullen zijn, want de kwaliteit van ons werk wordt voortdurend bewaakt.

Welke schades kunnen wij herstellen?

Wij herstellen meer schade dan schade aan aanrechtbladen, keukenkastjes, frontjes en deurtjes. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor het herstellen van verschillende schades:

 • Aardbevingsschade
 • Badkamerschade
 • Bootschade
 • Caravan- of camperschade
 • Schade aan keukenbladen
 • Keukenschade
 • Schroeischade
 • Verhuisschade
 • Vloerschade

Doe een aanvraag

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatrepair.nl.

Vraag offerte aan