Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Bent u op zoek naar een ervaren herstelbedrijf voor het herstellen van meubelen? Maat Repair verricht in opdracht van verzekeraars en volmachtkantoren schadeherstel. Het gaat met name om de kleinere, veelal, herstelbare inboedel- en opstalschades. Maat Repair heeft een breed netwerk opgebouwd van herstelspecialisten die ieder een eigen specialisatie hebben in het herstellen van meubelen. Onze specialisten beoordelen de schade en gaan na op welke wijze de schade het beste kan worden hersteld. Vervolgens selecteren wij een specialist die naar ons idee de schade met het beste resultaat professioneel voor u kan herstellen. Ons doel is om enerzijds de schadekosten voor u te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken.

Ruime ervaring in (advies) herstellen van meubelen

Met 23 jaar ervaring op het gebied van klachten- en schadebehandeling met betrekking tot meubelen, keukens, bedden, woningstoffering en vloeren, kunnen wij snel inschatten of het herstellen van uw meubelen kan leiden tot een duurzame aanvaardbare oplossing. Vanzelfsprekend zijn er ook schades waarvoor herstel geen optie is. Dit kan omdat de herstelkosten te hoog liggen of het maximaal te verwachten resultaat van het herstel naar verwachting onvoldoende zal zijn. Als het herstellen van de meubelen niet mogelijk blijkt, stelt Maat Repair het schadebedrag vast.

U kunt bij Maat Repair rekenen op een kwalitatief goed en duidelijk hersteladvies en een kostenopgave voor een eventuele herstel van bijvoorbeeld meubels, keukens of vloeren. Bij het beoordelen van schades richten wij ons voornamelijk op gestoffeerde meubelen (stof, leder en kunstleder), houten meubelen (massief en fineer) en gelakte meubelen. Naast onze specifieke kennis op het gebied van meubelen kunt u ook bij ons terecht voor de volgende productgroepen:

  • schade aan vloeren
  • schade aan keuken
  • schade aan caravaninterieur
  • schades aan deuren, ramen en kozijnen
  • schade aan sanitair
  • schade aan muren en plafonds

Wie kan terecht bij Maat Repair?h3>

U kunt zowel als bedrijf of als particulier uw schade aan ons melden. U kunt hiertoe gebruik maken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt hierbij ofwel eerst een offerte aanvragen en vervolgens een opdracht verstrekken, maar het is ook mogelijk om direct een opdracht te verstrekken. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

 

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212