Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Composiet werkblad herstellen

Wilt u uw composiet werkblad herstellen, omdat deze schade heeft opgelopen? Heeft u zelf alles al geprobeerd, maar krijgt u het niet voor elkaar. Schakel dan Maat Repair in. Wij zijn een servicegericht en professioneel herstelbedrijf en komen u graag helpen om uw composiet werkblad weer mooi te krijgen. U krijgt ook drie jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.

Een aanrechtblad, of andere werkbladen, van composiet polijsten is een tijdrovende klus. Laat het daarom aan ons over. Neem contact met ons op voor meer informatie. Vul direct uw offerteaanvraag in.

Vraag offerte aan

Natuursteen keukenwerkblad Maat Repair

Waarom Maat Repair inschakelen?

Onze experts hebben veel ervaring in het polijsten van hoogglans kwarts composiet werkbladen. Wij kunnen uw aanrechtblad laten stralen en weer laten glanzen als nooit tevoren. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de beste manier om de optimale uitstraling van uw aanrechtblad te behouden. Afhankelijk van het type steen en werkblad kunnen wij ter plekke uw aanrechtblad polijsten. Daarnaast bieden wij in onze webshop hoogwaardige schoonmaakmiddelen aan voor uw composiet keukenblad.

Schade werkblad repareren, professionele aanpak

Composiet is een materiaal dat bestaat uit korrels natuursteen, bindend hars en pigment. Het schoonmaken van een aanrechtblad van composiet kan een vervelende klus zijn. Een luxe werkblad of keukenaanrecht met hardnekkige vlekken en kringen is niet alleen hinderlijk, maar ook niet mooi om te zien. Onze experts helpen u graag bij het verwijderen van deze verontreinigingen, die meestal worden veroorzaakt door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen en slecht onderhoud. Wilt u graag advies van een gespecialiseerd bedrijf? Maak een afspraak met onze specialisten.

Soorten schades werkblad

Een keukenblad wordt in de meeste huishoudens elke dag veel gebruikt en daardoor is de kans op schade groot. Ook andere veelgebruikte werkbladen van composiet (of graniet werkblad), kunnen snel schade oplopen. De soorten schade die wij kunnen repareren:

 1. Waterschade
 2. Kozijnschade
 3. Verhuisschade
 4. Schroeischade
 5. Aardbevingsschade
 6. Badkamerschade
 7. Keukenschade
 8. Braakschade

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Composiet aanrechtblad polijsten

Een composiet aanrechtblad kan na verloop van tijd dof worden en krassen vertonen doordat deze veel wordt gebruikt. Polijsten is dan een goede oplossing om het blad weer te laten glanzen en de krassen te verminderen of te laten verdwijnen. Dit kan zowel machinaal als met de hand worden gedaan, afhankelijk van de schade. Het resultaat is een mooi oppervlak dat er weer als nieuw uitziet.

Onze specialisten weten als geen ander hoe ze een aanrechtblad van hoogglans kwarts composiet moeten polijsten. Wij laten uw aanrechtblad weer stralen en glazen als nooit tevoren. Onze ervaren medewerkers vertellen u op welke wijze u ervoor zorgt dat het aanrechtblad zijn optimale uitstraling behoudt.

Composiet aanrechtblad polijsten

Onderhoud composiet keukenblad

Het reinigen van composiet kan een lastige klus zijn. Een luxe werkblad of keukenaanrecht met hardnekkige vlekken en kringen is niet alleen vervelend, maar kan ook een doorn in het oog zijn. Onderhoud aan uw natuursteen aanrechtblad is belangrijk! Onze experts helpen u graag bij uw composiet aanrechtblad schoonmaken. In de meeste gevallen is het vervangen van het werkblad niet nodig. Ongeveer 95% van de schade kan ter plaatse cosmetisch worden hersteld. Maak daarom een afspraak, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw composiet werkblad.

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Composiet werkblad beschadigd? Wij herstellen het!

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van composiet aanrechtblad of ander werkblad? Wij herstellen deze voor u, zodat u weer een mooi en netjes werkblad heeft. Misschien bent u uw keuken aan het renoveren en moet u keuken reparaties doen? Wij staan voor u klaar! Verzorg zelf altijd goed uw werkblad de juiste onderhoud- en schoonmaakmiddelen. Heeft u daarbij advies nodig? Schroom niet en neem contact met ons op door ons offerteformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar 0486 852212 of een mailtje sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan