Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Waterschade herstellen door Maat Repair

waterschade-foto

Heeft u last van vochtplekken of lekkages die hebben geleid tot schade door water? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat op vakkundige wijze waterschade herstellen kan? Maak dan kennis met Maat Repair! Wij zijn expert op het gebied van waterschade herstellen. Wij weten hoe we het herstel moeten aanpakken en komen graag bij u voor de reparatie. Of onze experts uw waterschade kunnen herstellen hangt af van vele factoren. De meeste schades kunnen, afhankelijk van de grootte, ter plekke worden gemaakt. Schadeherstel aan losse onderdelen, zoals meubels en keukenkastjes, kan ook vrij vlot hersteld worden door Maat Repair. Heeft u een specifieke vraag voor ons met betrekking tot waterschade herstellen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

De gevolgen van schade door water

Waterschade kan door verschillende oorzaken in uw woning, caravan, camper of boot zijn ontstaan. Een gevolg van waterschade kan zijn dat materialen plaatselijk zijn opgezwollen ten gevolge van de inwerking van vocht. Daarnaast kan vocht vanzelfsprekend ook forse schade veroorzaken aan uw vloer. Als water in aanraking komt met hout – en in de meeste woningen is dit materiaal veelvuldig aanwezig – dan bent u helaas genoodzaakt op korte termijn de waterschade te laten herstellen: vochtig hout leidt namelijk tot houtrot, en houtrot op zijn beurt tot schimmel. Vochtproblemen met bijvoorbeeld hout kunnen een gevolg zijn van een overstroming of lekkage.

Indien u snel waterschade wilt laten herstellen kunt u zich tot Maat Repair wenden. Wij herstellen schades aan materialen die het gevolg zijn van inwerking van water en vocht. Om na te gaan of wij ook uw specifieke schade kunnen herstellen, vragen wij u een foto van de schade door te mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de eventuele mogelijkheden met u te bespreken.

Waarom waterschade laten herstellen door Maat Repair?

Als u een bedrijf nodig heeft dat waterschade kan herstellen bij u op locatie bent u bij Maat Repair helemaal aan het juiste adres beland. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van allerlei soorten schade. Onze missie is het herstellen van schade tegen lage kosten, zonder voor overlast te zorgen. Wanneer u kiest voor Maat Repair geniet u van allerlei voordelen. Wij noemen er een aantal:

  • Waterschade herstellen tegen de scherpste tarieven;
  • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties;
  • Herstel toch niet mogelijk? Dan betaalt u ook niet;
  • Professionele dienstverlening op topniveau;
  • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;
  • Snelle service en opvolging van uw schade;
  • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade;
  • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;
  • Het beste herstelresultaat;

Heeft u vragen over het herstellen van waterschade?

Wilt u meer weten over waterschade herstellen en bent u benieuwd naar wat Maat Repair voor u kan betekenen? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan even contact met ons op! Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen op 0486 852212 of even het offerteformulier op onze website invullen.