Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Schuren en behandelen houten vloeren

houtenvloeren-fotoHet herstellen van grotere schades aan houten vloeren is een specialiteit die slechts door de beste parketteurs kan worden uitgevoerd. Maat Repair heeft enkele van deze specialisten in huis om schades aan uw kostbare houten vloer te kunnen herstellen.

 

Ingeval van schade kan een vloerdeel of vloerdelen soms vakkundig worden verwijderd en vervangen. Zelfs als een beschadigde vloerdeel op een in het oog vallend plek bevindt.  Het betreffende deel kan soms worden vervangen zonder dat daarbij een groot gedeelte van de vloer hoeft te worden verwijderd. Een nieuw deel wordt ingezet en de vloer kan worden geschuurd en worden behandeld met een lak, olie of was. Stuur ons een foto van de schade en wij zullen met u overleggen wat de mogelijkheden zijn om tot een herstel van de schade te kunnen komen.

 

Maat Repair verzorgt niet alleen schadeherstel of vloerrenovaties bij particulieren. U kunt ook bij ons terecht voor het schuren en behandelen van uw vloer zonder dat daarbij sprake is van een schade. Daarnaast verzorgen wij ook herstel, renovatie, reiniging en onderhoud van projectvloeren. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of het offerteformulier.