Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Sanitairschade

Beschadiging aan uw sanitair is altijd vervelend. In een ruimte waar veel vocht voorkomt, zal een beschadiging snel (verder) vergroten. Het kan om kleine schade gaan zoals een buts, gaatje of scheurtje. Gaat het om een buts dan weet u dat het de kwaliteit van bijvoorbeeld uw wastafel niet aantast, maar deze schade irriteert u. Een geheel nieuwe wastafel kopen is dan toch zonde geld voor dat kleine plekje, maar het oogt niet netjes. Voor deze kleine schade kunt u zowel voor particuliere kwesties als voor zakelijke schades terecht bij Maat Repair. Ook de grotere schades aan sanitair zijn geen probleem voor ons. Wij verhelpen met veel precisie uw sanitairschade. Wanneer de schade aan uw sanitair zo erg is dat het lekkage veroorzaakt of als vocht op een verkeerde plek blijft zitten, belt u ons direct. Met de reparatie van uw sanitair moet u niet lang wachten om grote lekkage en schimmelvorming te voorkomen!

De beste herstellers

Wanneer u te maken hebt met sanitairschade vinden wij van Maat Repair het van belang dat u enkel geholpen wordt door de beste vakmensen. Schadeherstel is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt slechts met herstellers waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied het beste resultaat kunnen realiseren. Onze schadeherstellers hebben jarenlange ervaring. Hoewel Maat Repair gebruikmaakt van geselecteerde vakspecialisten, hanteren wij zeer redelijke prijzen. De schadeherstellers beoordelen de schade op locatie. Zo kunnen wij u het beste adviseren over de herstelmogelijkheden.

Reparatie badkamermeubel

Een badkamer bestaat uit kwetsbaar materiaal. Tegelwerk van keramiek of natuursteen is duurzaam, maar tevens gevoelig voor stoten. Ook badkamermeubels als een badkuip of douchebak kan schade oplopen. Kapot sanitair met scheuren leidt op de korte of lange termijn tot lekkage. Het is daarom noodzakelijk dat deze worden hersteld. Uw emaille of kunststof bad, douchebak en wastafel zijn het meest gevoelig voor lekkage. De emaille beschermlaag op uw metalen bad of douchebak gaat watererosie tegen, maar moet om dezelfde reden goed verzorgd worden. Barsten, afgebroken stukken of gaatjes zullen door het vele contact met water dus snel voor grotere gevolgen zorgen. Laat de reparatie aan uw badkamermeubel over aan Maat Repair!

sanitair schade repareren

Wat is Maat Repair?

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf, gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Sanitairschade, maar ook schades aan uw interieur van uw caravan, boot of camper. Het doel van Maat Repair is om de schadekosten niet te hoog te laten uitvallen en tegelijkertijd de overlast te beperken. Maat Repair staat voor betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij ervaren uw schade als onze zorg. Wij repareren de schade, zonder dat u daar iets van merkt.

Offertes en opdrachten aanvragen

Om uw sanitairschade aan te melden bij Maat Repair vult u het schadeformulier in of u vraagt een offerte bij ons aan. Met invullen van een offerteaanvraag vraagt u aan Maat Repair om een prijsvoorstel te doen voor het herstellen van de schade of voor het uitvoeren van een expertise. Nadat u een offerteaanvraag bij ons heeft aangevraagd, kunt u officieel opdracht geven aan Maat Repair om een herstel of een schade-expertise uit te laten voeren. U vult dan het opdrachtformulier in. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Als u vragen heeft kunt u telefonisch (0486 852212) contact met ons opnemen of ons mailen (info@maatreapair.nl) met uw vraag.

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212