Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Reiniging/onderhoud

shutterstock_57626353Naast het uitvoeren van herstel verleent Maat Repair ook hulp bij het reinigen en/of onderhouden van bepaalde materialen. Zo zijn wij specialist in de reiniging en onderhoud van composiet en natuursteen keukenwerkbladen.

Ook een vlek op uw stenen werkblad is natuurlijk zo ontstaan. De vraag is nu hoe deze vlek kan worden gecamoufleerd en welke mogelijkheden zijn er nu om dergelijke vlekken wellicht in de toekomst te kunnen voorkomen. Allemaal vragen waarmee u terecht kunt bij Maat Repair en haar specialisten.
Specifiek voor problemen met natuursteen en composiet werkbladen zijn wij dealer van AKEMI onderhouds- en reinigingsproducten. Eventuele technische vragen waarop wij geen antwoord weten zullen door ons worden door geleid naar de firma AKEMI. Zij hebben een zeer ruime en zeer specifieke kennis op het gebied van allerhande vragen met betrekking tot composiet en natuursteenproblemen. Daarnaast kunt u eenvoudig via onze webshop reinigings- en onderhoudsmiddelen ten behoeve van composiet en natuursteen keukenwerkbladen bestellen.