Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Reiniging gestoffeerde zitmeubelen

Gestoffeerde zitmeubelen kunnen door verschillende oorzaken verontreinigd raken. Een behandeling met een vloeistof extractie methode kan een dergelijke verontreiniging in veel gevallen verwijderen.

 

Belangrijk is dat u de vlek bij voorkeur ongemoeid laat tot het moment dat u met ons heeft gesproken. Vermijd in iedere geval een vlekbehandeling met huis-, tuin- en keukenmiddelen waarvan u de effecten niet kent. Een vlek laat zich namelijk na gebruik van dergelijke middelen vaak moeilijk verwijderen.

 

Er zijn veel reinigers actief op de Nederlandse markt. Er zit echter ook veel verschil in de kwaliteit van dergelijke reinigingen. Maat Repair werkt voor de reiniging van meubelen en tapijten samen met enkele specialisten op dit vakgebied waarvan wij de overtuiging hebben dat deze tot de besten behoren. Deze specialisten zijn erkend en daarnaast aangesloten bij een branchevereniging. U bent daarmee verzekerd van het best haalbare resultaat.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.