Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Heeft u goed advies nodig betreft de onderhoud van uw natuurstenen aanrechtblad?

Het schoonmaken van een granieten aanrechtblad kan een hinderlijk karwei zijn. Heeft u alles al geprobeerd, maar wordt u aanrechtblad niet vlekvrij? Maat Repair, een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het herstel van verschillende schades, adviseert u graag hoe u uw aanrechtblad het beste kan onderhouden. Bent u al benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Onderhoud van een natuurstenen aanrechtblad is cruciaal

Is uw aanrechtblad van natuursteen verontreinigd? Een luxe werkblad of keukenaanrecht met onhandelbare vlekken en kringen is niet alleen vervelend, maar ook nog eens een doorn in het oog. Onze specialisten helpen u natuurlijk graag bij het verwijderen van deze verontreiniging, die veelal wordt veroorzaakt door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen en slecht onderhoud. Vindt u de verontreiniging aan uw aanrechtblad geen fraai gezicht en wilt u er vanaf? Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk worden geholpen tegen een aantrekkelijk tarief. Maak daarom vandaag nog uw afspraak.

De voordelen van Maat Repair op een rij

Wij kunnen u niet alleen helpen om uw aanrechtblad van natuursteen of een ander soort materiaal te herstellen in de oude status, maar kunnen u ook adviseren met betrekking tot eventuele herstelmogelijkheden en het behoud van een glanzende granieten aanrechtblad. Wij herstellen schade aan onder andere aan werkbladen van composiet, natuursteen, massief hout en acryl. In de meeste gevallen is vervanging van het werkblad niet nodig; circa 95% van de schades kan ter plaatse cosmetisch worden hersteld.
Welke voordelen bieden wij nog meer:

  • Scherpe tarieven
  • No-cure no-pay
  • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
  • Professionele dienstverlening op topniveau
  • Het beste herstelresultaat
  • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties
  • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
  • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
  • Snelle service en opvolging van uw schade

Heeft u handige tips nodig bij de onderhoud van uw aanrechtblad van natuursteen?

Verzorging van uw aanrechtblad van composiet is van groot belang. Op onze webshop hebben wij verschillende onderhoud– een schoonmaakmiddelen om uw aanrechtblad, vloer of ander product te herstellen of om de optimale uitstraling te behouden. Heeft u daarbij ook advies nodig van een van onze deskundige medewerkers? Denk niet na en neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212