Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Heeft u advies nodig betreft de onderhoud van uw granieten aanrechtblad?

Het schoonmaken van een granieten aanrechtblad kan een hinderlijk karwei zijn. Heeft u alles al geprobeerd, maar wordt u aanrechtblad niet vlekvrij? Maat Repair, een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het herstel van verschillende schades, adviseert u graag hoe u uw aanrechtblad het beste kan onderhouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Onderhoud van een granieten aanrechtblad is cruciaal

Is uw aanrechtblad van graniet verontreinigd? Een luxe werkblad of keukenaanrecht met onhandelbare vlekken en kringen is niet alleen vervelend, maar ook nog eens een doorn in het oog. Onze specialisten helpen u graag bij het verwijderen van deze verontreiniging, die veelal wordt veroorzaakt door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen en slecht onderhoud. Vindt u de verontreiniging aan uw aanrechtblad geen fraai gezicht en wilt u er vanaf? Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk worden geholpen tegen een aantrekkelijk tarief. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

De voordelen van Maat Repair op een rij

Wij kunnen u niet alleen helpen om uw aanrechtblad van graniet of een ander soort materiaal te herstellen in de oude status, maar kunnen u ook adviseren met betrekking tot eventuele herstelmogelijkheden en het behoud van een glanzende granieten aanrechtblad. Wij herstellen schade aan onder andere aan werkbladen van composiet, natuursteen, massief hout en acryl. In de meeste gevallen is vervanging van het werkblad niet nodig; circa 95% van de schades kan ter plaatse cosmetisch worden hersteld.
Welke voordelen bieden wij nog meer:

  • Scherpe tarieven
  • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties
  • No-cure no-pay
  • Professionele dienstverlening op topniveau
  • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
  • Snelle service en opvolging van uw schade
  • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
  • Het beste herstelresultaat

Heeft u tips nodig bij de onderhoud van uw aanrechtblad van graniet?

Verzorging van uw aanrechtblad van composiet is van groot belang. Op onze webshop hebben wij verschillende onderhoud– een schoonmaakmiddelen om uw aanrechtblad, vloer of ander product te herstellen of om de optimale uitstraling te behouden. Heeft u daarbij advies nodig van een van onze deskundige medewerkers? Schroom niet en neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Maat Repair is gespecialiseerd in een enorme hoeveelheid reparatie, schoonmaak en reinigingsdiensten zoals: Reparatie granieten aanrechtblad, Vloer schuren en lakken, Vloeren schuren en Composiet aanrechtblad schoonmaken

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212