Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Hoe kunt u uw keukenblad van composiet onderhouden?

Heeft u alle mogelijke schoonmaakmiddelen die u kunt bedenken al gebruikt, maar krijgt u uw mooie keukenblad van composiet niet brandschoon? Maat Repair, een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het herstel van verschillende schades, helpt u graag met dit karwei en kan u adviseren hoe u uw aanrechtblad het beste kan onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk worden geholpen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

De soorten schades die wij onder meer herstellen zijn:

 • waterschade
 • Kozijnschade
 • Verhuisschade
 • Schroeischade
 • Aardbevingsschade
 • Badkamerschade
 • Keukenschade
 • Braakschade
 • Onderhoud van een composiet keukenblad is heel belangrijk

  Het schoonmaken van composiet, een materiaal dat is opgebouwd uit korrels natuursteen, bindend hars en pigment, kan een hinderlijk karwei zijn. Een luxe werkblad of keukenblad met irritante vlekken en kringen is niet alleen zeer vervelend, maar is ook nog eens geen fraai gezicht. Onze specialisten helpen u graag bij het verwijderen van deze verontreiniging, die veelal wordt veroorzaakt door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen en slecht onderhoud. Kunt u wel wat advies gebruiken? Maak dan snel een afspraak met onze specialisten.

  Maat Repair zorgt ervoor dat uw composiet keukenblad de optimale uitstraling behoudt

  Wij kunnen u niet alleen helpen om uw keukenblad van composiet te herstellen, maar kunnen u ook adviseren met betrekking tot het behouden van een optimale uitstraling. Onze professionele medewerkers vertellen u graag op welke wijze u ervoor kunt zorgen dat het keukenblad zijn beste uitstraling behoudt. Kunt u zelf uit de voeten met de juiste producten? Op onze Webshop kunt u eenvoudig de meest geschikte onderhoud- en schoonmaakmiddelen vinden. Bent u al een beetje geïnteresseerd? Bekijk hier onze diverse producten. Wij herstellen schade aan onder andere aan werkbladen van composiet, natuursteen, massief hout en acryl.

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Laat uw keukenblad van composiet niet verloederen en verzorg het goed met onze onderhoud- en schoonmaakmiddelen. Heeft u daarbij advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212