Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Natuursteen werkblad

Voor schade aan een natuurstenen werkblad kunt u terecht bij Maat Repair. Wij zijn een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf gespecialiseerd in verschillende soorten schades. Natuursteen herstellen vergt de nodige expertise om deze mooi te houden. U kunt ons inschakelen voor natuursteen reparatie, maar ook voor advies voor het onderhoud ervan. Vraag een vrijblijvende offerte op voor uw natuursteen werkblad of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Vraag offerte aan

Natuursteen keukenwerkblad Maat Repair

Waarom Maat Repair?

Bij schade aan een natuurstenen werkblad kunt u ons bellen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw aanrechtblad of keukenblad. Ook kunt u bij ons terecht wanneer het gaat om een werkblad van een ander soort materiaal. Wij herstellen schade aan onder andere aan werkbladen van composiet, natuursteen, massief hout en acryl. In de meeste gevallen is vervanging van het werkblad niet nodig; circa 95% van de schades kan ter plaatse cosmetisch worden hersteld.

 

Wilt u advies met betrekking tot eventuele herstelmogelijkheden en het behoud van een glanzende Granieten werkblad? Geen probleem! Neem gerust Contact met ons op.

 

 • Scherpe tarieven
 • No-cure no-pay
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
 • Professionele dienstverlening op topniveau
 • Het beste herstelresultaat
 • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties
 • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
 • Snelle service en opvolging van uw schade

Natuursteen herstellen

Heeft uw aanrechtblad een paar vlekken die er niet uitgaan of is er per ongeluk een stuk afgebroken? Geen nood! De medewerkers van Maat Repair kunnen deze schade voor u repareren. Voor natuursteen reparatie is veel kennis nodig, maar ook de juiste materialen. In sommige gevallen is het niet verstandig om dit zelf uit te voeren, afhankelijk dus van het soort schade. Meld uw schade bij ons en we kunnen overleggen of u dit zelf onder handen kunt nemen of dat u deze klus het beste aan ons uit kunt besteden.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Onderhoud natuursteen aanrechtblad

Een aanrechtblad gemaakt van natuursteen is prachtig, maar vergt wel het nodige onderhoud. Het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen hierbij is van groot belang. Het schoonmaken van een granieten aanrechtblad kan een vervelende klus zijn. Heeft u alles al geprobeerd, maar wordt uw aanrechtblad niet vlekvrij? De medewerkers van Maat Repair zijn gespecialiseerd in het herstel van verschillende schades en adviseren u graag hoe u uw aanrechtblad het beste kunt onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo goed en snel mogelijk worden geholpen tegen een aantrekkelijk tarief. Maak daarom vandaag nog uw afspraak.

sanitair schade

Polijsten natuurstenen keukenwerkblad

Na jaren van gebruik kan het zijn dat een werkblad zijn glans letterlijk en figuurlijk is verloren. Wanneer een reiniging niet meer kan leiden tot een gewenst resultaat, kunnen wij afhankelijk van het type steen, werkblad en de omgeving in sommige situaties uw werkblad ter plaatse polijsten. Op deze manier kunnen wij weer nieuw leven brengen in uw keukenwerkblad.

 

Verzorging natuursteen werkblad

Een goede verzorging van uw aanrechtblad van composiet, of ander werkblad, is van groot belang. In onze webshop kunt u verschillende onderhoud- of schoonmaakmiddelen vinden voor uw aanrechtblad of keukenblad. Met het juiste product herstelt u uw werkblad en behoudt u een optimale uitstraling. Heeft u daarbij ook advies nodig van een van onze deskundige medewerkers? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Natuursteen werkblad schade? Maat Repair helpt!

Schade aan uw werkblad? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

Heeft u een specifieke vraag? U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0486 852212 Stuurt u liever een email? Dat kan ook, via email.

Vraag offerte aan