Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Meubelschade

Meubels raken in het gebruik vanzelfsprekend wel eens beschadigd. Heeft u een deuk in het hout, een kras, een schade veroorzaakt door een huisdier, een verhuisschade, een val- of stootschade, een schroeischade of een afgebroken poot? Maat Repair kunnen vrijwel de meeste schades technisch en cosmetisch met een zeer goed resultaat herstellen.

Maat Repair doet aan meubelherstel

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer uiteenlopende schades, zo ook meubelherstel. Maat Repair richt zich bijvoorbeeld op het herstel van gestoffeerde meubelen, houten meubels en gelakte meubels. Heeft u stoelschade of ander meubilairschade? Maat Repair staat graag voor u klaar. Soms doet het zich voor dat er teveel schade is en dat herstel geen optie meer is. Maat Repair stelt het schadebedrag dan voor u vast.

meubel schade

Schadeherstel op locatie of in ons atelier

Het schadeherstel kan in de meeste gevallen plaatselijk door een van onze specialisten worden uitgevoerd. Mocht herstel op locatie niet mogelijk zijn, kunnen wij de schade desgewenst voor u in ons atelier herstellen. Maat Repair verzorgt hierbij vanzelfsprekend ook het transport.

Voor meer informatie: neem contact op!

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u (dringende) vragen voor Maat Repair. Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 06-33953413. Of mail ons via info@maatrepair.nl. Voor minder dringende vragen kunt u ons contactformulier invullen.

Vraag direct een offerte aan!

Klaar met meubelschade en overtuigt van onze werkwijze? Vraag dan een offerte aan en dan komen wij u meubelschade herstellen. Na de offerteaanvraag doen wij een prijsvoorstel aan u. Daarna geeft u officieel de opdracht aan Maat Repair om een herstel of een schade-expertise uit te laten voeren door middel van het invullen van het opdrachtformulier.

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212