Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Meubels Herstellen

Bent u op zoek naar een ervaren herstelbedrijf om uw meubels te herstellen? Maat Repair verricht in opdracht van verzekeraars en volmachtkantoren schadeherstel. Het gaat met name om de kleinere, veelal, herstelbare inboedel- en opstalschades. Onze specialisten beoordelen de schade en gaan wij na op welke wijze de schade het beste kan worden hersteld. Vervolgens selecteren wij een herstelspecialist die naar onze mening de schade met het beste resultaat weet te herstellen. Ons doel is om enerzijds de schadekosten voor u te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken.

Over Maat Repair

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Wij hebben vastgesteld dat veel bedrijven in Nederland zich bezig houden met schadeherstel. Wanneer u echter met een schade geconfronteerd wordt, achten wij het van belang dat slechts de beste vakmensen uw schade gaan herstellen. Schadeherstel is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt slechts met herstellers waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied de beste resultaat kunnen realiseren. Hoewel Maat Repair gebruik maakt van geselecteerde vakspecialisten, hanteren wij zeer redelijke prijzen.

Naast het uitvoeren van herstel in eigen beheer, werken wij met diverse freelance herstellers die door ons kritisch zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij hanteren marktconforme tarieven. Hieronder vallen ook schades aan het interieur van uw caravan, camper of boot. Ons team van schadeherstellers bestaat uit goed opgeleide specialisten die jarenlange ervaring hebben opgebouwd op het gebied van schadeherstel. Wij achten niet alleen het schadeherstel van belang. Wij ervaren uw schade als onze zorg en dus zullen wij alles in het werk stellen om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te bereiken.

Ruime ervaring in (advies) meubels herstellen

Met 23 jaar ervaring op het gebied van klachten- en schadebehandeling met betrekking tot meubelen, keukens, bedden, woningstoffering en vloeren, kunnen wij snel inschatten of voor uw meubels herstellen, kan leiden tot een duurzame aanvaardbare oplossing. Vanzelfsprekend zijn er ook schades waarvoor herstel geen optie is. Dit kan omdat de herstelkosten te hoog liggen of het maximaal te verwachten resultaat van het herstel naar verwachting onvoldoende zal zijn. In het geval dat voor u meubels herstellen niet mogelijk blijkt, stelt Maat Repair het schadebedrag vast.

U kunt bij Maat Repair rekenen op een kwalitatief goed en duidelijk hersteladvies en een kostenopgave voor een eventuele herstel van bijvoorbeeld meubels, keukens of vloeren. Bij het beoordelen van schades richten wij ons voornamelijk op gestoffeerde meubelen (stof, leder en kunstleder), houten meubelen (massief en fineer) en gelakte meubelen. Naast onze specifieke kennis op het gebied van meubelen kunt u ook bij ons terecht voor de volgende productgroepen:

  • Bedden
  • (laminaat) vloeren
  • Keukens
  • Woningstoffering
  • Woningtextiel
  • Aanverwante productgroepen

Neem contact op

Heeft u de behoefte om meubels te herstellen? Laat het gerust over aan Maat Repair. Bij ons bent u verzekerd van een goed advies omtrent meubels herstellen, zodat u op zeer korte termijn duidelijkheid verkrijgt over uw schade. U kunt contact met Maat Repair opnemen door te bellen naar 06 33 95 34 13 of ons te mailen via info@maatrepair.nl.