Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 06 33 95 34 13

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Meubelreparatie

Wilt u een voordelig advies voor uw meubelreparatie? Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken. Wij staan graag voor u klaar om uw meubelreparatie in beoordelen en uit handen te nemen. Of u nu als bedrijf of als particulier uw schade aan ons komt melden, iedereen kan bij ons terecht.

U kunt voor uw schademelding gebruikmaken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt hierbij ofwel eerst een offerte aanvragen en vervolgens een opdracht verstrekken, maar het is ook mogelijk om direct een opdracht te verstrekken. Heeft u vragen omtrent uw meubelreparatie? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Meubelreparatie is handwerk

Wij hebben vastgesteld dat veel bedrijven in Nederland zich bezig houden met schadeherstel. Wanneer u echter met een schade of nodige meubelreparatie geconfronteerd wordt, achten wij het van belang dat slechts de beste vakmensen uw meubelreparatie gaan uitvoeren. Meubelreparatie is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt slechts met herstellers waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied het beste resultaat kunnen realiseren. Maat Repair hanteert marktconforme hersteltarieven.

Over Maat Repair

Naast het uitvoeren van herstel in eigen beheer, werken wij met diverse freelance herstellers die door ons kritisch zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij hanteren marktconforme tarieven. Hieronder vallen ook schades aan het interieur van uw caravan, camper of boot. Ons team van schadeherstellers bestaat uit goed opgeleide specialisten die jarenlange ervaring hebben opgebouwd op het gebied van schadeherstel en meubelreparaties. Wij achten niet alleen het schadeherstel van belang, wij ervaren uw schade als onze zorg en dus zullen wij alles in het werk stellen om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te bereiken. Wij denken met u mee bij het bepalen van het beste herstel, onderhouden contacten met betrokkenen en voorzien de opdrachtgever indien gewenst van een helder herstelrapport. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden wordt voortdurend bewaakt. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat slechts de beste herstellers aan uw schade worden gekoppeld.

Schade beoordeling op locatie

Wanneer het niet mogelijk is de schade of de schadeomvang op afstand goed te beoordelen, beoordelen wij de schade op locatie. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij in dat geval u adviseren met betrekking tot de eventuele herstelmogelijkheden. Ofschoon ons kantoor gevestigd is in Limburg, herstellen wij schades door geheel Nederland en België. De locatie van ons kantoor heeft geen consequentie voor de hoogte van de herstelkosten.

Uw meubelreparatie bij Maat Repair neerleggen?

Wilt u dat Maat Repair uw meubelreparatie oppakt en laat uitvoeren door professionele vakman die is gespecialiseerd in meubelreparatie? Dan kunt u direct via onze website uw opdracht geven voor de meubelreparatie. U kunt er ook voor kiezen om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 06 33 95 34 13.