Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Voordelig advies voor meubelreparatie

Wilt u een voordelig advies voor uw meubelreparatie? Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken.

Wij staan graag voor u klaar om uw meubelreparatie te beoordelen en uit handen te nemen. Of u nu als bedrijf of als particulier uw schade aan ons komt melden, iedereen kan bij ons terecht.

Maak gebruik van onze overzichtelijke aanvraagformulieren

U mag voor uw schademelding gebruikmaken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt hierbij ofwel eerst een offerte aanvragen en vervolgens een opdracht verstrekken.

 

Meubelreparatie is handwerk

Wij hebben vastgesteld dat veel bedrijven in Nederland zich bezig houden met schadeherstel. Wanneer u echter met een schade of nodige meubelreparatie geconfronteerd wordt, achten wij het van belang dat slechts de beste vakmensen uw meubel reparatie gaan uitvoeren.

Het repareren van meubels is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt met herstellers waar wij overtuigd van zijn. Ieder op hun eigen vakgebied realiseert het beste resultaat. Maat Repair hanteert marktconforme hersteltarieven.

 

“Het vakkundig repareren van meubels is weggelegd voor enkel de beste vakmensen”

 

Marktconforme tarieven

Naast het uitvoeren van herstel in eigen beheer, werken wij met diverse freelance herstellers die door ons kritisch zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij hanteren marktconforme tarieven. Hieronder vallen ook schades aan het interieur van uw caravan, camper of boot.

Goed opgeleide specialisten

Ons team van schadeherstellers bestaat uit goed opgeleide specialisten die jarenlange ervaring hebben opgebouwd op het gebied van schadeherstel en meubelreparaties. Wij achten niet alleen het schadeherstel van belang. Wij ervaren uw schade als onze zorg en dus zullen wij alles in het werk stellen om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te bereiken.

Een helder herstelrapport

Wij denken met u mee bij het bepalen van het beste herstel en onderhouden contacten met betrokkenen. Indien gewenst voorzien wij de opdrachtgever van een helder herstelrapport. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden wordt voortdurend bewaakt. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat slechts de beste herstellers aan uw schade worden gekoppeld.

 

“Wij ervaren uw schade als onze zorg”

 

Veel gestelde vragen:

Is het mogelijk om de schade te beoordelen op locatie?

sanitair schade repareren
Wanneer het niet mogelijk is de schade of de schadeomvang op afstand goed te beoordelen, beoordelen wij dat gewoon bij u thuis. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij in dat geval u adviseren met betrekking tot de eventuele herstelmogelijkheden. Ofschoon ons kantoor gevestigd is in Brabant, herstellen wij schades door geheel Nederland en België. De locatie van ons kantoor heeft geen consequentie voor de hoogte van de herstelkosten.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

U heeft 3 jaar gratis garantie op herstelwerkzaamheden.

Welke soorten meubels repareert Maat Repair?

Wij repareren diverse soorten meubels. Zowel houten meubels als stoffen meubels maken wij weer als nieuw.

Uw meubelreparatie bij Maat Repair neerleggen?

Wilt u dat Maat Repair uw meubelreparatie oppakt en laat uitvoeren door een professionele vakman? Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@maatrepair.nl

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212