Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meubelherstel

Bent u dringend op zoek naar een herstelbedrijf voor meubelherstel? Laat Maat Repair u dan advies geven over uw meubelreparatie. Wij zijn een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer uiteenlopende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast te beperken. Met 23 jaar ervaring op het gebied van klacht- en schadebehandeling met betrekking tot meubels, keukens, bedden, woningstoffering en vloeren, kunnen wij snel inschatten of meubelherstel of reparatie van een opstalschade kan leiden tot een duurzame aanvaardbare oplossing. Laat u daarom helpen door Maat Repair!

Vraag offerte aan

Meubelherstel is handwerk

Wij hebben vastgesteld dat veel bedrijven in Nederland zich bezighouden met meubelherstel. Wanneer u echter met schade of benodigde meubelreparatie geconfronteerd wordt, achten wij het van belang dat slechts de beste vakmensen uw meubel gaan repareren.

Het herstellen van meubelen is namelijk ingewikkeld handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt met de beste vakmensen waar wij overtuigd van zijn. Vakmensen bovendien die jarenlange ervaring hebben in het meubelherstel. Ieder op hun eigen vakgebied realiseren zij het beste resultaat.

Schadeherstel van meubels

In een druk huis met rennende kinderen en huisdieren kan het weleens voorkomen dat meubels schade oplopen. Of wat dacht u van als u gaat verhuizen, verhuisschade komt vaak voor. Heel vervelend uiteraard en ook gevaarlijk voor uw gezin. Maat Repair verzorgt dan uw meubelreparatie. Wij herstellen de schade in de meeste gevallen ook gewoon op locatie. Zo kunnen wij u het beste adviseren over de herstelmogelijkheden. Mocht dat niet mogelijk zijn, doen we het meubelherstel in ons eigen atelier. Maakt u zich geen zorgen over het transport, dat doen wij voor u.

Een van de belangrijkste meubels in een woonhuis is een stoel. Ook voor stoelreparatie kunt u bij ons terecht. Maat Repair staat voor betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij ervaren uw schade als onze zorg. Wij repareren de schade, zonder dat u daar ook maar iets van merkt.

Een meubel repareren: hoe meld ik dat?

U kunt zowel als bedrijf of als particulier uw schade aan ons melden. U kunt voor uw schademelding gebruikmaken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt ervoor kiezen om eerst een offerte aan te vragen en vervolgens een opdracht te verstrekken, maar het is ook mogelijk om direct een opdracht te verstrekken. Heeft u vragen over hoe wij uw meubel repareren en/of hoe dit proces in zijn werk gaat? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Vraag offerte aan

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Welke meubels herstellen we?

Met 23 jaar ervaring op het gebied van klachten- en schadebehandeling met betrekking tot meubelen, keukens, bedden, woningstoffering en vloeren, kunnen wij snel inschatten of het herstellen van uw meubelen kan leiden tot een duurzame aanvaardbare oplossing. Vanzelfsprekend zijn er ook schades waarvoor herstel geen optie is. Dit kan omdat de herstelkosten te hoog liggen of het maximaal te verwachten resultaat van het herstel naar verwachting onvoldoende zal zijn. Als meubelherstel niet mogelijk blijkt, stelt Maat Repair het schadebedrag voor u vast. Doordat we de afgelopen jaren onder andere hebben gespecialiseerd in schade-expertises, bent u verzekerd van kwalitatief goede en duidelijke hersteladviezen en kostenopgaven voor eventueel schadeherstel van meubels en andere reparaties. Qua beoordeling van schades richten wij ons het meest op:

 • Gestoffeerde meubelen (stof, leder en kunstleder)
 • Houten meubelen (massief en fineer)
 • Gelakte meubelen

Maar u kunt ook bij ons terecht met schade aan verwante productgroepen. Denk hierbij aan bedden, keukens, vloeren, woningtextiel en woningstofferingen. Heeft u twijfels of u met uw schade bij ons terecht kunt voor meubelherstel? Neem gerust contact met ons op en vraag het! Alleen dan weet u of wij u kunnen helpen en die kans zit er dik in. Tot slot richten we ons op schade met betrekking tot wanden, deuren, kozijnen en sanitair. Kortom, Maat Repair vat meubelherstel heel erg breed op, dus grote kans dat we u ook kunnen voorzien van een schadeherstel advies of meer!

meubelreparatie

Over Maat Repair

Ons team van schadeherstellers bestaat uit goed opgeleide specialisten die jarenlange ervaring hebben opgebouwd op het gebied van schadeherstel van meubels en meubelreparaties. Wij achten niet alleen het schadeherstel van belang, wij ervaren uw schade als onze zorg en dus zullen wij alles in het werk stellen om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te bereiken. Wij denken met u mee bij het bepalen van het beste herstel, onderhouden contacten met betrokkenen en voorzien onze opdrachtgever indien gewenst van een helder herstelrapport. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden wordt voortdurend bewaakt. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat slechts de beste herstellers aan uw schade worden gekoppeld.

Naast het uitvoeren van herstel in eigen beheer, werken wij met diverse freelance herstellers die door ons kritisch zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij hanteren marktconforme tarieven. Hieronder vallen ook schades aan het interieur van uw caravan, camper of boot. Hoewel Maat Repair gebruikt maakt van geselecteerde herstellers, hanteren wij zeer redelijke prijzen.

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag een offerte aan voor meubelherstel

 

Maat Repair levert haar dienstverlening op topniveau. Bij ons bent u verzekerd van een goed advies omtrent meubelherstel, zodat u op zeer korte termijn duidelijkheid verkrijgt over uw schade. We nemen zoveel mogelijk de zorg omtrent de schadeafhandeling uit handen van haar opdrachtgever. Door deze aanpak werken we in vrijwel alle gevallen richting een voor alle partijen zeer klantvriendelijke, professionele en servicegerichte oplossing.

Laat u ons graag uw meubel repareren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website of geef direct uw opdracht door. Naast de contactformulieren kunt u contact met ons opnemen via info@maatreapair.nl of 0486 852212.

Vraag offerte aan