Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Meubel Repareren

Wilt u een meubel laten repareren? Maat Repair staat voor u klaar en kan in een handomdraai uw meubel repareren. Naast het uitvoeren van herstel in eigen beheer, werkt Maat Repair met diverse freelance herstelspecialisten die kritisch zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring.

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken. Wij staan graag voor u klaar om uw meubelreparatie in beoordelen en uit handen te nemen. Of u nu als bedrijf of als particulier uw schade aan ons komt melden, iedereen kan bij ons terecht.

Hoe meld ik schade?

U kunt voor uw schademelding gebruikmaken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt ervoor kiezen om eerst een offerte aan te vragen en vervolgens een opdracht te verstrekken, maar het is ook mogelijk om direct een opdracht te verstrekken. Heeft u vragen over hoe wij uw meubel repareren en/of hoe dit proces in zijn werk gaat? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Over Maat Repair

Wij hebben vastgesteld dat veel bedrijven in Nederland zich bezig houden met schadeherstel. Wanneer u echter met een schade of nodige meubelreparatie geconfronteerd wordt, achten wij het van belang dat slechts de beste vakmensen uw meubelreparatie gaan uitvoeren. Meubelreparatie is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt slechts met herstellers waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied de beste resultaat kunnen realiseren. Hoewel Maat Repair gebruik maakt van geselecteerde vakspecialisten, hanteren wij marktconforme tarieven.

Maat Repair herstelt ook schades aan het interieur van uw caravan, camper of boot.
Ons team van schadeherstellers bestaat uit goed opgeleide specialisten die jarenlange ervaring hebben opgebouwd op het gebied van schadeherstel en meubelreparaties. Wij achten niet alleen het schadeherstel van belang, wij ervaren uw schade als onze zorg en dus zullen wij alles in het werk stellen om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te bereiken. Wij denken met u mee bij het bepalen van het beste herstel, onderhouden contacten met betrokkenen en voorzien onze opdrachtgever indien gewenst van een helder herstelrapport. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden wordt voortdurend bewaakt. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat slechts de beste herstellers aan uw schade worden gekoppeld.

Welke meubels kan ik laten repareren?

Maat Repair is onder andere gespecialiseerd is in het uitvoeren van schade-expertises. U bent daarom verzekerd van kwalitatief goede en duidelijke hersteladviezen en kostenopgaven voor een eventuele meubel reparatie. U kunt in ieder geval altijd bij ons terecht als één van onderstaande meubels laat repareren:

  • Gestoffeerde meubelen (stof, leder en kunstleder)
  • Houten meubelen (massief en fineer)
  • Gelakte meubelen

Naast onze specifieke kennis op het gebied van meubelen, richt Maat Repair zich ook op de productgroepen: bedden, keukens, vloeren, woningtextiel, wanden, deuren, sanitair en meer aanverwante productgroepen.

Een offerte aanvragen

Laat u ons graag uw meubel repareren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website of geef direct uw opdracht door. Naast de contactformulieren kunt u contact met ons opnemen via info@maatrepair.nl of 06 33 95 34 13.