Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Laminaat keukenblad herstellen

Wilt u een laminaat keukenblad herstellen? Misschien zijn er door de jaren heen deuken en krassen ontstaan, bijvoorbeeld doordat u etenswaren heeft gesneden op het aanrechtblad. Het repareren van een beschadigd laminaat keukenblad kan een doeltreffende manier zijn om de levensduur te verlengen en de esthetiek van uw keuken te behouden. Voor een optimaal resultaat is het van groot belang om gebruik te maken van de juiste technieken en materialen. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van het repareren van het keukenblad of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

meubelreparatie

Werkbladen van laminaat: duurzaam en veelzijdig

 

Een laminaat aanrechtblad is ook wel bekend als een gelamineerd aanrechtblad. Dit is een type aanrechtblad dat gemaakt is van een kern van geperst hout (meestal spaanplaat of MDF) dat bedekt is met een dunne laag kunststof laminaat. Het laminaat biedt een duurzame en waterbestendige afwerking. Laminaat aanrechtbladen zijn populair vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en relatief lage kosten in vergelijking met materialen zoals steen of massief hout. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waaronder ontwerpen die lijken op natuursteen of hout imiteren.

 

Kwetsbaarheden van een laminaat aanrechtblad

 

Een laminaat aanrechtblad is zeer duurzaam, maar heeft in vergelijking met andere materialen zoals kwarts en graniet wel een aantal kwetsbaarheden. Zo is dit materiaal matig hittebestendig, wanneer u een hete pan op het aanrechtblad zet bestaat de kans dat deze beschadigt. Bovendien is een laminaat keukenblad niet krasbestendig, waardoor u voor snijwerk altijd een snijplank nodig heeft. Ondanks het feit dat laminaat een tamelijk waterbestendig materiaal is, kan langdurige blootstelling aan vocht ervoor zorgen dat de naden en randen van het onderliggende materiaal opzwellen. Ook agressieve chemische middelen en schoonmaakmiddelen kunnen voor schade aan het laminaat aanrechtblad zorgen.

 

Laminaat keukenblad herstellen

 

Als een laminaat werkblad beschadigd raakt, kan het in vergelijking met materialen zoals natuursteen moeilijker zijn om een specifiek beschadigd gebied te repareren Kleine krassen en deukjes kunnen vaak met speciale vulmiddelen of reparatiesets worden behandeld. Diepere beschadigingen vereisen mogelijk een meer ingrijpende aanpak, zoals het plaatselijk vervangen van het laminaat. Soms moet het hele aanrechtblad vervangen worden.

Vraag offerte aan

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Herstel van het keukenblad tot gehele keukenrenovatie

 

Maar we doen meer dan het herstellen van laminaat werkbladen. Zo kunnen we u ook van dienst zijn met het renoveren van de gehele keuken. Heeft u via Marktplaats een keuken op de kop getikt die nog prima functioneert, maar zit er een schroeiplek in het aanrechtblad? Of is het hout van de kastjes door de jaren heen beschadigd en wilt u deze in ere herstellen? We kunnen allerlei schades aan de keuken zonder vervanging technisch repareren. Van de kastjes tot de muur en de vloer.

 

Onderhoud

 

Een laminaat keukenblad is makkelijk te onderhouden. Voor dagelijkse reiniging volstaat een zachte doek, warm water en mild afwasmiddel. Vermijd schurende reinigingsmiddelen om krassen te voorkomen en behandel hardnekkige vlekken met een pasta van zuiveringszout en water. Bescherm het laminaat tegen hitte met onderzetters en voorkom watervlekken door gemorste vloeistoffen snel op te ruimen, vooral bij naden. Sterke chemicaliën zoals bleekmiddel kunnen het oppervlak beschadigen. Gebruik altijd een snijplank om krassen te vermijden en wees voorzichtig met zware voorwerpen om beschadiging te voorkomen. Door zorgvuldig te zijn, blijft uw laminaatblad lang mooi.

Neem contact op of vraag een offerte aan

 

Wilt u uw laminaat aanrechtblad laten herstellen door een professional van Maatrepair? Meld uw schade door het schadeformulier in te vullen. Nadat we uw schadeformulier vervangen hebben komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend prijsvoorstel. Vervolgens kunt u de schade officieel uitbesteden. Hebben we deze aanvraag ontvangen? Dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Meer weten? Neem contact op door te bellen naar 0486 852212 of een e-mail te sturen naar info@maatrepair.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verzoek en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.