Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Kozijn repareren

Vakkundig uw kozijn repareren? Maat Repair is gespecialiseerd in het herstellen van kozijnen. Schades aan inboedel- of opstal kunnen op verschillende manieren ontstaan zijn. Wat de oorzaak ook is, Maat Repair repareert graag snel en professioneel uw kozijn.

“Professioneel schadeherstel door heel Nederland”

Wij zijn specialist in het herstellen van schades aan o.a. hout en kunststof en werken door heel Nederland. Waar u dus ook woont, u kunt ons altijd bellen om uw kozijn op vakkundige wijze te laten herstellen. Vraag gemakkelijk een offerte
aan op onze website

Offerte aanvragenOpdracht indienen

Waarom bij Maat Repair?

  • Snelle service en opvolging
  • Scherpe tarieven
  • Professionele dienstverlening op topniveau
  • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden

Vakkundige reparaties

Kozijnen repareren kan om allerlei redenen nodig zijn. Misschien valt een deur niet meer goed in het slot of sluit het raam slecht. Het kan ook zo zijn dat het tocht in huis door achterstallig onderhoud aan de kozijnen. Wanneer u schade aan kozijnen opmerkt, is het noodzaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. U kan via onze website een offerte aanvragen om snel actie te ondernemen tegen de schade.

 

U wilt immers niet dat de situatie verder uit de hand loopt en de beschadigingen toenemen. Om die reden is het van belang om in zee te gaan met een echte vakman. Wanneer de klus niet op de juiste wijze wordt uitgevoerd, kan er namelijk ergere schade ontstaan.

Verscheidenheid aan materialen

Wij repareren kozijnen van de volgende materialen::

  • Aluminium
  • Kunststof

Kunststof kozijn repareren

Maat Repair is gespecialiseerd in het verwijderen van schade aan een kunststof kozijn. Als u beschadiging constateert aan uw kozijn, neem dan contact met ons op. Wij kunnen het kozijn dan vakkundig herstellen

Aluminium kozijn herstellen

Een aluminium kozijn kan door ouderdom, vandalisme of door een verkeerde montage schade oplopen. Wanneer u schade heeft aan een aluminium kozijn kunt u deze klus beter overlaten aan een vakman. Maat Repair is gespecialiseerd in het herstellen van kozijnen

Vervanging is overbodig

Vergelijk ons herstelwerk met het uitdeuken van een autodeur. Dat lukt een expert ook zonder hiervoor de complete deur te hoeven vervangen. Wij kunnen dit ook met uw kozijn als u een kozijn door ons zou laten repareren. Het feit dat wij bijna nooit een kozijn hoeven te vervangen, maakt een kozijn reparatie door Maat Repair een slimme en goedkope investering. Bij ons bent u gegarandeerd van scherpe tarieven.

Kosten kozijn repareren

De kosten voor het kozijn repareren zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het materiaal van het kozijnen en de aard van de schade. Wij voeren herstelwerkzaamheden uit in eigen beheer, maar werken ook met diverse freelance schadeherstellers.

Zij zijn allen kritisch door ons geselecteerd op het gebied van kunde, ervaring, kennis en betrouwbaarheid. U bent altijd gegarandeerd van scherpe marktconforme tarieven. Met het invullen van een offerte kunnen wij u een prijsvoorstel doen voor het repareren van uw kozijn.

“Betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring”

Interesse in de reparatie van kozijnen?

Wilt u graag uw kozijn laten repareren door een expert van Maat Repair? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken of vraag online een offerte aan. Wij voeren graag snel en professioneel uw kozijn reparatie uit.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag goed verder. Ook bij andere soorten schadeherstel zoals meubelreparatie of het herstellen van een composiet keukenblad.

Wanneer is kozijn reparatie nodig?

Kozijn reparatie is nodig wanneer u merkt dat het kozijn niet meer werkt zoals voorheen. Misschien zit er rot in het hout, sluit het raam niet meer goed of valt een deur niet meer goed in het slot. In zulke gevallen is het van groot belang om snel te handelen en contact met ons op te nemen. Alleen op die manier kunt u ergere schade voorkomen.

Welke kozijnen herstelt Maat Repair?

Wij van Maat Repair herstellen kozijnen van hout, kunststof en aluminium. Hoe we de schade herstellen is afhankelijk van de schade zelf. Zo kunnen we de schade plamuren, lassen of polijsten. Zodra de schade hersteld is, brengen we de herstelde delen weer op de juiste kleur met kunststof lak. Meer weten? Neem contact op.

Moeten onderdelen vervangen worden?

In de meeste gevallen voldoet het herstellen van de schade en hoeven er geen kozijnen of onderdelen ervan vervangen te worden. U kunt ons werk vergelijken met het uitdeuken van een autodeur. Dat gebeurt ook zonder de complete deur te vervangen. Daardoor bespaart u veel kosten. U kiest immers voor een goedkope en slimme investering.

Wat zijn de kosten van kozijn reparatie?

De kosten van kozijn reparatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld van het materiaal van het kozijn en de grootte van de schade. Daarom kunnen we geen vaste prijs noemen. U bent hoe dan ook verzekerd van scherpe marktconforme tarieven. Neem voor meer duidelijkheid over de prijzen contact op.

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212