Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Kozijn reparatie

p>Wilt u een kozijn laten repareren? Voor een kozijn reparatie kunt u bij Maat Repair terecht. Schades aan inboedel- of opstal kunnen op verschillende manieren ontstaan zijn. Wat de oorzaak ook is, Maat Repair herstelt graag snel en professioneel uw kozijn. Wij zijn specialist in het herstellen van schades aan o.a. hout en kunststof en werken door heel Nederland. Waar u dus ook woont, u kunt ons altijd bellen voor een kozijn reparatie!

Welke materialen kan ik laten repareren?

Als we het over kozijnen hebben, dan kunt u door ons deuk- en breukschades laten herstellen aan kozijnen, ramen en deuren van:

 • Aluminium
 • Kunststof
 • Hout

Na de reparatie worden de herstelde delen met een kunststof lak weer op kleur gebracht, zodat uw kozijn of deur weer als nieuw is.

Onze werkwijze

Bij Maat Repair werken we altijd secuur. Dit is zeer belangrijk bij herstelwerkzaamheden. Al onze experts hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze om moeten gaan met verschillende materialen. Wanneer u ons inschakelt voor een kozijn reparatie kunt u gegarandeerd rekenen op kwaliteit.

Wij hebben verschillende specialisten in dienst die u kunnen helpen bij schadeherstel. Naast een kozijn reparatie kunnen we ook schade herstellen aan vloeren, meubelen, sanitair, keukens, deuren en ramen. Vaak hoeven we voor veelvoorkomende schade geen complete onderdelen te vervangen. Vergelijk ons herstelwerk met het uitdeuken van een autodeur. Dat lukt een expert ook zonder hiervoor de complete deur te hoeven vervangen. Wij kunnen dit ook met uw kozijn als u een kozijn door ons zou laten repareren.

Waarom Maat Repair kiezen?

Bij Maat Repair leveren we graag perfectie. Wat we ook repareren, na de herstelwerkzaamheden is het resultaat top. Wanneer u kiest voor Maat Repair, dan kiest u voor:

 • Scherpe tarieven
 • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties
 • No-cure no-pay
 • Professionele dienstverlening op topniveau
 • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
 • Snelle service en opvolging van uw schade
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade
 • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde
 • Het beste herstelresultaat

Hoe gaat een kozijn reparatie?

We beginnen altijd met een inspectie van het kozijn om na te gaan of we deze schade volledig kunnen herstellen zonder ook maar iets te hoeven vervangen. Afhankelijk van de schade (scheuren/deuken) lassen, plamuren of polijsten we de schade aan het kozijn. Het feit dat wij bijna nooit een kozijn hoeven te vervangen, maakt een kozijn reparatie door Maat Repair een slimme en goedkope investering.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag uw kozijn laten repareren door een expert van Maat Repair? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken of vraag online eerst een offerte aan. Wij voeren graag snel en professioneel uw kozijn reparatie uit! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag goed verder. Ook bij andere soorten schadeherstel.