Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Keukenblad repareren op professionele wijze

Bent u op zoek naar een bedrijf voor keukenblad repareren? Maat Repair staat voor u klaar. Wij zijn door heel Nederland werkzaam en voeren de reparaties in eigen beheer uit, of door freelance herstellers. Alle reparateurs die bij ons in dienst zijn, werknemer of freelancer, zijn vakmensen die gegarandeerd kwaliteit leveren.

Keukenblad laten repareren door Maat Repair

 • Scherpe tarieven;
 • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties;
 • Professionele dienstverlening op topniveau;
 • 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;
 • Snelle service en opvolging van uw schade;
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade;
 • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;
 • Het beste herstelresultaat.

Via onze website meldt u uw reparatie zeer eenvoudig aan. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vagen. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.
Opdracht indienenOfferte aanvragen

Het repareren van een keukenblad met handwerk

De reparatie van uw keukenblad wordt altijd uitgevoerd door middel van handwerk. Dit wordt zeer vakkundig gedaan door onze vakmensen. Het is namelijk van belang dat het keukenblad van goede kwaliteit is, zodat u geen hinder ondervindt met koken. Zodra u uw reparatie bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat er een vakman bij u langskomt. Wij geven u drie jaar garantie op de herstelwerkzaamheden en u krijgt, indien gewenst, een herstelrapport.

U bent bij ons van harte welkom met diverse soorten keukenbladen. Wij deinzen nergens voor terug. U kunt sowieso bij ons terecht met de volgende keukenbladen:

 • Laminaat werkblad;
 • Keramiek werkblad;
 • Houten werkblad;
 • Composiet werkblad.

Onzichtbaar schadeherstel

Het is ons doel om het herstel van uw keukenblad dusdanig goed uit te voeren, dat de plek niet meer te zien is zodra het herstel uitgevoerd is. U geniet daarna weer optimaal van uw keukenblad. Uiteraard kunnen wij nog veel meer soorten keukenbladen herstellen dan de bladen die hier boven genoemd staan. Neem gerust contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons ook inschakelen voor verder keuken schade herstel.

Wij werken enkel met vakmensen, zodat de reparatie hoe dan ook goed uitgevoerd wordt. Bij ons betaalt u nooit teveel voor het herstel van de schade. Wij hanteren namelijk marktconforme tarieven en geven een garantie van 3 jaar. Onze freelancers zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. U weet dus zeker dat er een vakman langs komt voor de reparatie.

Vraag een offerte aan

Hebt u schade aan uw keukenblad en wilt u dit laten repareren? Via onze website meldt u uw keukenblad zeer eenvoudig aan voor herstel. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet door een e-mail te sturen naar info@maatrepair.nl of bel naar 06 339 534 13.

Anderen bekeken ook: meubelreparatie, kozijn reparatie, composiet keukenblad herstellen.

Contact Opnemen Bel Direct: +31 486 852212