Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Wilt u uw keuken laten renoveren?

U kunt altijd bij Maat Repair aankloppen voor een professioneel advies. Of wilt u uw aanrechtblad laten repareren omdat er een schroeiplek in zit? Maat Repair maakt graag in overleg met u een overzicht van de renovatiekosten op basis van uw specifieke wensen. Voor professioneel schadeherstel door heel Nederland, dus ook voor reparatie van uw keuken! We zorgen er graag voor dat uw keuken weer helemaal naar uw wens is! Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van keuken reparatie? Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan

sanitair schade repareren

Professionele keuken renovatie van Maat Repair

U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende keuken renovaties en keuken reparaties. Dankzij onze professionele keuken renovatie is het niet nodig om een nieuwe keuken aan te schaffen en te laten plaatsen. Maar ook op het gebied van reparatie en schadeherstel kunnen we veel voor u betekenen! Veel voorkomende schades kunnen zonder vervanging technisch worden hersteld. Maar waar kunnen wij u zoal mee helpen? Wij kunnen de schade herstellen aan het aanrechtblad, aan de bladen, de vloeren in de keuken, kastjes en nog veel meer! Bijvoorbeeld uw granieten aanrechtblad.

Help, schade aan mijn aanrechtblad!

Zit er een schroeiplek of een brandplek in uw granieten aanrechtblad en heeft u geen idee hoe u het keukenblad weer kunt herstellen? Heeft u schade die is veroorzaakt door een hete pan of is er een stukje van uw granieten werkblad af? Geen paniek, want onze medewerkers van Maat Repair kunnen deze schade voor u herstellen zonder dat het keukenblad in z’n geheel vervangen hoeft te worden. U zult versteld staan van het resultaat nadat onze specialisten klaar zijn met het herstellen van de schade aan uw keukenblad. Maar we kunnen nog meer voor u betekenen op het gebied van keuken renovatie en keuken reparatie. Ook wanneer er schade is aan de muur, het plafond, kastjes of de vloeren helpen wij u graag!

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Hoe schakelt u de hulp van Maat Repair in?

Waarschijnlijk wilt u uw keuken laten renoveren of repareren, omdat er sprake is van schade en/of veroudering. Voor het melden van schade en dus het inschakelen van onze hulp, kunt u gebruikmaken van de overzichtelijke aanvraagformulieren op onze site. U kunt ervoor kiezen om eerst een offerte aan te vragen en vervolgens een opdracht te verstrekken, maar het is ook mogelijk om direct een opdracht bij ons neer te leggen. Heeft u vragen over hoe wij uw keuken kunnen herstellen of hoe het proces vanaf uw aanvraag bij ons in zijn werk gaat? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen of bellen. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u graag verder.

Kosten keuken renoveren of keuken reparatie

De keuken vormt al jaren een belangrijk onderdeel van de complete woninginrichting en moet dus naast functioneel, steeds luxer zijn en de juiste uitstraling bezitten. Een standaard opstelling met onder- en bovenkasten heeft inmiddels in veel woningen plaatsgemaakt voor luxe inbouwkeukens met kookeiland en kastenwanden voorzien van alle technische snufjes om het de gebruiker zo luxe mogelijk te maken. Met het repareren en het renoveren van uw keuken, kunt u vanzelfsprekend veel geld besparen en kan uw keuken toch een metamorfose ondergaan om deze weer beter te laten aansluiten op de huidige trends. Wilt u weten wat de kosten van de keuken renovatie zullen zijn? Vraag dan een offerte aan! Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor het laten opmaken van een herstelrapport of voor onze schade-expertise. Één ding is zeker: de kosten van een keukenrenovatie of keukenreparatie zijn lager dan de kosten van de vervanging van uw keuken. U kunt dus veel geld besparen!

Zeer verschillende schades

Naast uw keuken renoveren, herstelt Maat Repair nog veel meer. Zo herstellen wij kleinere inboedel- en opstalschades voor verschillende grote opdrachtgevers. Voor het herstel van vloerschades, keukenschades, meubelschades, sanitair schades, inbraakschades, aardbevingsschade, waterschade, brand- of zengschade, schade aan het interieur van camper, caravan of boot moet u bij ons van Maat Repair wezen!

Gespecialiseerd bedrijf Maat Repair

Maar wie zijn we eigenlijk? Allereerst vertellen we u graag meer over ons bedrijf. Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken. Wij zijn echt gericht op uw doel en werken onafhankelijk. Maat Repair staat voor u klaar met een team van specialisten. Wij zijn namelijk van mening dat het in geval van schade van belang is dat u deze schade alleen door de beste vakmensen laat herstellen. Schadeherstel is namelijk handwerk. Naast het feit dat wij herstel uitvoeren in eigen beheer, werken wij ook met diverse freelance herstellers. Alleen de beste herstellers worden aan uw schade gekoppeld. Onze medewerkers zijn kritisch door ons geselecteerd op de volgende punten:

 • Betrouwbaarheid
 • Kennis
 • Ervaring
 • Kunde

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer inzicht in wat er mogelijk is op het gebied van keuken renovatie en keuken reparatie of wilt u hulp van specialisten bij het renoveren van de keuken? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Maat Repair of plaats direct uw opdracht bij ons, zodat we zo snel mogelijk aan de slag gaan met het repareren of het renoveren van uw keuken. Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl. Het is ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen! Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Vraag offerte aan