Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Inbraakschade laten herstellen door Maat Repair

Is er onlangs bij u ingebroken en is daar schade bij ontstaan? Zoekt u om die reden naar een bedrijf dat deze inbraakschade kan herstellen? Zoek dan niet verder, want Maat Repair staat voor u klaar! Wij kunnen op professionele wijze de inbraakschade herstellen. Als u te maken heeft gehad met een inbraak is dat natuurlijk erg vervelend. Niet alleen mist u mogelijk waardevolle spullen, maar de inbraak heeft u ook nog eens schade opgeleverd. U kunt daarbij onder meer denken aan een ingetikt raampje, of schade aan uw kozijn of deur. Maat Repair kan u de mogelijk vermiste waardevolle spullen niet teruggeven, maar kan wel de inbraakschade herstellen. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het herstellen van inbraakschade? Neem dan gerust even contact op om verder te informeren.

Vraag offerte aan

Om wat voor schade kan het gaan?

Bij braakschade kan worden gedacht aan de schade veroorzaakt aan deuren, ramen of kozijnen. Wist u dat kunststof, aluminium en houten kozijnen veelal prima kunnen worden hersteld zonder dat hiervoor een vervanging noodzakelijk is ? Een gat of deuk in uw deur of kozijn, scheuren, deuken en andere schades aan uw deuren of kozijnen kunnen relatief snel en onzichtbaar worden hersteld.

Bij glasbreuk kan daarnaast vanzelfsprekend ook schade zijn ontstaan aan meubilair of aan de vloer. Maat Repair kan ook deze inbraakschade herstellen. In veel gevallen kunnen wij dit professioneel op locatie doen. Indien gewenst kunt u ons een foto van de schade sturen, zodat wij deze kunnen beoordelen en u adviseren. Indien schadeherstel niet mogelijk wordt geacht, zullen wij voor u nagaan op welke wijze dan alsnog gekomen kan worden tot een aanvaardbare oplossing. Hierbij zullen wij met u de eventuele andere technische mogelijkheden met u bespreken en indien mogelijk uitvoeren.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Waarom inbraakschade laten herstellen door Maat Repair?

Op zoek naar een bedrijf dat inbraakschade kan herstellen bij u thuis? Bij Maat Repair bent u op de goede plek beland. Als servicegericht bedrijf kunnen wij allerlei soorten schade herstellen. Dat is onze specialiteit. Wij bieden onze diensten aan tegen lage kosten en zorgen altijd dat we zo min als mogelijk overlast veroorzaken. Maat Repair inschakelen voor de inbraakschade herstellen levert u ook allerlei andere voordelen op, zoals:

 • Inbraakschade herstellen tegen lage prijzen;
 • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties;
 • Professionele dienstverlening op topniveau;
 • 3 jaar garantie op alle herstelwerkzaamheden;
 • Vlotte service en opvolging van uw schade;
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade;
 • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;
 • Het best mogelijke herstelresultaat;

Meer weten over het laten herstellen van inbraakschade?

Zou u graag verder informeren over wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft het inbraakschade herstellen? Wilt u dat we een offerte voor u opstellen? Wij helpen u graag verder. Zie onze offerte aanvraag.

Vraag offerte aan