Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Inbraakschade laten herstellen door Maat Repair

Is er onlangs bij u ingebroken en is daar schade bij ontstaan? Wij kunnen op professionele wijze kleinere inbraakschade herstellen. Als u te maken heeft gehad met een inbraak is dat natuurlijk erg vervelend. Niet alleen mist u mogelijk waardevolle spullen, maar de inbraak heeft u ook nog eens schade opgeleverd.  Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het herstellen van inbraakschade? Neem dan gerust even contact op om verder te informeren.

Vraag offerte aan

meubelreparatie

Om wat voor schade kan het gaan?

 

Bij braakschade kan worden gedacht aan de schade veroorzaakt aan deuren, ramen of kozijnen. Wist u dat kunststof, aluminium en houten kozijnen veelal prima kunnen worden hersteld zonder dat hiervoor een vervanging noodzakelijk is ? Een gat of deuk in uw deur of kozijn, scheuren, deuken en andere schades aan uw deuren of kozijnen kunnen relatief snel en onzichtbaar worden hersteld.

Bij glasbreuk kan daarnaast vanzelfsprekend ook schade zijn ontstaan aan meubilair of aan de vloer. Maat Repair kan ook deze inbraakschade herstellen. In veel gevallen kunnen wij dit professioneel op locatie doen. Indien gewenst kunt u ons een foto van de schade sturen, zodat wij deze kunnen beoordelen en u adviseren. Indien schadeherstel niet mogelijk wordt geacht, zullen wij voor u nagaan op welke wijze dan alsnog gekomen kan worden tot een aanvaardbare oplossing. Hierbij zullen wij met u de eventuele andere technische mogelijkheden met u bespreken en indien mogelijk uitvoeren.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Waarom inbraakschade laten herstellen door Maat Repair?

 

De inbraakschade is waarschijnlijk voor u een doorn in het oog. Het is telkens als u ernaar kijkt een pijnlijke herinnering van wat hieraan vooraf gegaan is. Blijf daarom niet te lang zitten met de inbraakschade en laat deze herstellen. Dit is ook beter voor uw eigen veiligheid. Wanneer u de inbraakschade door ons laat herstellen, mag u rekenen op een zeer goede service en een uitstekend resultaat. U zult niets meer zien van de inbraakschade, wij herstellen schade zeer secuur.

Op zoek naar een bedrijf dat inbraakschade kan herstellen bij u thuis? Bij Maat Repair bent u op de goede plek beland. Als servicegericht bedrijf kunnen wij allerlei soorten schade herstellen. Dat is onze specialiteit. Wij bieden onze diensten aan tegen lage kosten en zorgen altijd dat we zo min als mogelijk overlast veroorzaken. Maat Repair inschakelen voor de inbraakschade herstellen levert u ook allerlei andere voordelen op, zoals:

 • Inbraakschade herstellen tegen lage prijzen;
 • Uitgebreide dienstverlening en specialisaties;
 • Professionele dienstverlening op topniveau;
 • 3 jaar garantie op alle herstelwerkzaamheden;
 • Vlotte service en opvolging van uw schade;
 • De koppeling van de beste specialisten aan uw schade;
 • Ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;
 • Het best mogelijke herstelresultaat;

Doe een aanvraag

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan