Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Graniet werkblad repareren

Heeft u een graniet werkblad dat schade heeft en wilt u daar zo snel mogelijk verandering in brengen? Maat Repair adviseert u graag over de mogelijkheden van schadeherstel van uw graniet werkblad. Ons herstelbedrijf richt zich op herstel van zeer uiteenlopende schades. We zijn een servicegericht en dienstverlenend bedrijf en doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. We doen dit door schadekosten te verminderen en overlast te beperken.

Met meer dan 23 jaar ervaring op het gebied van klacht- en schadebehandeling kunnen we inmiddels feilloos inschatten hoe wij uw schade kunnen herstellen. Dit kan zijn voor meubels, keukens, bedden, vloeren en veel meer. Ook herstellen wij opstalschade. Neem contact op met Maat Repair voor de mogelijkheden!

Opdracht indienenVraag offerte aan

graniet werkblad

Waarom kiezen voor Maat Repair?

Wanneer u reparatie voor uw granieten aanrechtblad nodig heeft, wilt u graag dat dit door een professioneel bedrijf gebeurt. Wij kenmerken ons door het volgende:

 • Scherpe tarieven: de beste prijs/kwaliteit verhouding;
 • Uitgebreide dienstverlening: professionele dienstverlening op topniveau;
 • Garantie: 3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;
 • Snel: snelle service en opvolging van uw schade;
 • Betrouwbaar: wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;
 • Vast team: hecht en kundig.

Granieten aanrechtblad onderhouden

Granieten werkbladen zijn een populaire keuze voor keukens vanwege hun elegante uitstraling. Echter, onderhoud aan uw granieten aanrechtblad is nodig om ze er als nieuw uit te laten zien. Ten eerste moet graniet regelmatig worden afgenomen met water en een milde zeep, zoals afwasmiddel. Dit helpt graniet te beschermen tegen vlekken en verkleuring door olie of vloeistoffen die erop gemorst worden. Bovendien moeten granieten werkbladen twee keer per jaar worden gepolijst om de glans te behouden en krassen te voorkomen. Het is belangrijk om speciaal voor graniet ontwikkelde sealers te gebruiken om een beschermende barrière te creëren tussen het aanrechtblad en eventuele lekkages of verkleuringen. Met de juiste zorg kunt u jarenlang genieten van uw granieten aanrechtblad dat er als nieuw uitziet!

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Reparatie granieten aanrechtblad

Granieten werkbladen zijn een populaire keuze voor veel keukens vanwege hun verfijnde uiterlijk, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Met algemene slijtage, is het niet ongewoon voor deze granieten bladen om wat schade op te lopen. Gelukkig kunnen professionele restauratiediensten, zoals Maat Repair uw granieten aanrecht weer in de oorspronkelijke staat herstellen. Het herstellen van een granieten aanrechtblad vereist gespecialiseerde gereedschappen en technieken zoals het vervangen van afgebroken stukken, het opvullen van scheuren of krassen met voegmiddel, het aanbrengen van een afdichtmiddel en het polijsten van het oppervlak voor een onberispelijke glans. Als u een professional inhuurt die ervaring heeft met het repareren van graniet, weet u zeker dat de klus goed wordt geklaard; vertrouw dus op de experts voor al uw wensen als het gaat om het verfraaien van uw keuken!

Granieten aanrechtblad schoonmaken

Uw granieten aanrechtblad schoon en glanzend houden hoeft niet moeilijk te zijn. Het is belangrijk om het oppervlak van uw graniet regelmatig af te nemen met een zachte, vochtige doek of spons. Als een iets hardere schoonmaakbeurt nodig is, is een mild schoonmaakmiddel in warm water voldoende. Gebruik geen al te schurende middelen, zoals staalwol of schuursponsjes, want die kunnen krassen maken op het oppervlak van uw aanrechtblad. Voor diepgewortelde vlekken moet u wellicht de hulp inroepen van professionele reinigingsproducten die speciaal voor graniet zijn gemaakt, voordat u het afmaakt met een droge doek. Als u deze stappen volgt, blijft uw keuken mooi en glanzend!

Uw graniet werkblad weer als nieuw met Maat Repair

Wilt u uw graniet werkblad er weer tiptop uit laten zien? Neem dan contact op met Maat Repair. Ook voor volledig keuken schade herstel, of schade aan een natuursteen werkblad schieten we te hulp. Neem contact op door ons te bellen op 0486 85 2212, of een e-mail te sturen naar info@maatrepair.nl.