Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Reiniging composiet en natuursteen

Meestal is de oorzaak van verontreiniging van hoogglans composiet en natuursteen keukenwerkbladen door een onjuist gebruik of door een onjuist onderhoud van het werkblad. Het is echter vanzelfsprekend voor velen een doorn in het oog wanneer zo’n luxe hoogglans werkblad dof is en vol zit met zeer lastige of niet verwijderbare vlekken en kringen.
Vraag offerte aan

sanitair schade

Onze specialisten kunnen u helpen bij het reinigen en behandelen van uw werkblad, zodat deze nadien weer zoveel mogelijk de oorspronkelijke uitstraling zal hebben. Onze specialisten kunnen daarnaast adviseren op welke wijze u er na onze interventie voor kunt zorgen dat het blad zijn optimale uitstraling behoudt.

Wanneer sprake is van een ernstige vervuiling of verontreiniging van uw werkblad, is vaak specialistische kennis vereist om het werkblad te reinigen. Veel producten die voor consumenten verkrijgbaar zijn, zijn dan onvoldoende sterk om grotere verontreinigingen te verwijderen. Om het risico van vervolgschade te beperken adviseren wij u voor een grondige reiniging van uw kostbare werkblad onze specialistische hulp in te schakelen.

Ter plaatse kan worden nagegaan op welke wijze uw hoogglans werkblad het beste kan worden gereinigd en hersteld.

 

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maat Repair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Voor het onderhouden van uw kostbare werkblad adviseren wij u specialistische onderhouds- en reinigingsmiddelen toe te passen. Uw lederen bankstel maakt u ook niet schoon met allesreiniger maar met een leercleaner. Uw auto poetst u ook met een autoshampoo en autowas. Ook uw natuurstenen of quartz composiet werkblad vraagt om onderhoud met de juiste middelen.

 

Via onze webshop kunt u professionele onderhoud- en reinigingsmiddelen van AKEMI bestellen, specifiek bestemd voor composiet en natuursteen bestellen. Daarnaast geven wij u onderstaand het juiste onderhoudsadvies voor de verschillende composiet en natuursteensoorten.

Klik hieronder voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor glanzend gepolijst Quartz-composiet;

onderhoudsadvies AKEMI glanzend gepolijst Quartz-composiet

 

Klik hieronder voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor gezoet (mat) Quartz composiet;

onderhoudsadvies AKEMI Quartz-composiet (gezoet, mat composiet)

 

Klik op onderstaande link voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor natuursteensoorten Kalksteen, Zandsteen, Basalt, Kwartsiet, Hardsteen, Marmer;

onderhoudsadvies AKEMI met betrekking tot natuursteen ( kalksteen, zandsteen, basalt, kwartsiet, blauwe hardsteen, marmer )

 

Klik op onderstaande link voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor Graniet en aanverwante zuurbestendige natuursteen;

onderhoudsadvies AKEMI met betrekking tot natuursteen (graniet en aanverwante harde zuurbestendige natuursteen)

 

Doe een aanvraag

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer wij de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen wij binnen 2 weken contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan