Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Reiniging composiet en natuursteen

reiniging composiet-aangepastMeestal is de oorzaak van verontreiniging van composiet en natuursteen keukenwerkbladen door een onjuist gebruik of door een onjuist onderhoud van het werkblad. Het is echter vanzelfsprekend voor velen een doorn in het oog wanneer zo’n luxe werkbad vol zit met zeer lastige of niet verwijderbare vlekken en kringen.

 

Onze specialisten kunnen u helpen bij het reinigen en behandelen van uw werkblad, zodat deze nadien weer zoveel mogelijk de oorspronkelijke uitstraling zal hebben. Onze specialisten kunnen daarnaast adviseren op welke wijze u er na onze interventie voor kunt zorgen dat het blad zijn optimale uitstraling behoudt.

keukenwerkblad-foto

Wanneer sprake is van een ernstige vervuiling of verontreiniging van uw werkblad, is vaak specialistische kennis vereist om het werkblad te reinigen. Veel producten die voor consumenten verkrijgbaar zijn, zijn dan onvoldoende sterk om grotere verontreinigingen te verwijderen. Om het risico van vervolgschade te beperken adviseren wij u voor een grondige reiniging van uw kostbare werkblad onze specialistische hulp in te schakelen.

Ter plaatse kan worden nagegaan op welke wijze uw werkblad het beste kan worden gereinigd en hersteld.

 

Voor het onderhouden van uw kostbare werkblad adviseren wij u specialistische onderhouds- en reinigingsmiddelen toe te passen. Uw lederen bankstel maakt u ook niet schoon met allesreiniger maar met een leercleaner. Uw auto poetst u ook met een autoshampoo en autowas. Ook uw natuurstenen of quartz composiet werkblad vraagt om onderhoud met de juiste middelen.

 

Via onze webshop kunt u professionele onderhoud- en reinigingsmiddelen van AKEMI bestellen, specifiek bestemd voor composiet en natuursteen bestellen. Daarnaast geven wij u onderstaand het juiste onderhoudsadvies voor de verschillende composiet en natuursteensoorten.

 

Klik hieronder voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor glanzend gepolijst Quartz-composiet;

onderhoudsadvies AKEMI glanzend gepolijst Quartz-composiet

 

Klik hieronder voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor gezoet (mat) Quartz composiet;

onderhoudsadvies AKEMI Quartz-composiet (gezoet, mat composiet)

 

Klik op onderstaande link voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor natuursteensoorten Kalksteen, Zandsteen, Basalt, Kwartsiet, Hardsteen, Marmer;

onderhoudsadvies AKEMI met betrekking tot natuursteen ( kalksteen, zandsteen, basalt, kwartsiet, blauwe hardsteen, marmer )

 

Klik op onderstaande link voor een uitgebreid onderhoudsadvies voor Graniet en aanverwante zuurbestendige natuursteen;

onderhoudsadvies AKEMI met betrekking tot natuursteen (graniet en aanverwante harde zuurbestendige natuursteen)