Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Caravan- of camperschades

In uw caravan of camper zijn veel materialen verwerkt die wij ook in de woning terug zien komen. Denk bijvoorbeeld aan het meubilair, de stoffering, de vloer, de wandpanelen, de kastdeurtjes etc.. Wanneer er een schade ontstaat aan het interieur van uw caravan of camper kunnen veel van die schades door ons professioneel worden hersteld.

 

Vraagt u zich af of uw schade door ons hersteld kan worden, stuur ons dan een foto van de betreffende schade en wij informeren u binnen 24 uur met betrekking tot de herstelmogelijkheid en de herstelkosten.

 

Wij herstellen schades door geheel Nederland en de grensstreek van België. Het is daarbij vanzelfsprekend ook mogelijk om het schadeherstel op de camping uit te voeren.

Vraag offerte aan

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Doe een aanvraag

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan