Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Meld direct uw schade

Meld direct uw schade

Opdracht Offerte

Bedrijf

bedrijf-fotoMaat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten te reduceren en anderzijds de overlast enorm te beperken.

Schadeherstel

Wij hebben vastgesteld dat veel bedrijven in Nederland zich bezig houden met schadeherstel. Wanneer u echter met een schade geconfronteerd wordt, achten wij het van belang dat slechts de beste vakmensen uw schade gaan herstellen. Schadeherstel is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair werkt slechts met herstellers waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied de beste resultaat kunnen realiseren. Hoewel Maat Repair gebruik maakt van geselecteerde vakspecialisten, hanteren wij zeer redelijke prijzen.

 

Maatrepair – Betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring

Naast het uitvoeren van herstel in eigen beheer, werken wij met diverse freelance herstellers die door ons kritisch zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij hanteren marktconforme tarieven. Hieronder vallen ook schades aan het interieur van uw caravan, camper of boot. Ons team van schadeherstellers bestaat uit goed opgeleide specialisten die jarenlange ervaring hebben opgebouwd op het gebied van schadeherstel. Wij achten niet alleen het schadeherstel van belang. Wij ervaren uw schade als onze zorg en dus zullen wij alles in het werk stellen om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te bereiken. Wij denken met u mee bij het bepalen van het beste herstel, onderhouden contacten met betrokkenen en voorzien de opdrachtgever indien gewenst van een helder herstelrapport. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden wordt voortdurend bewaakt. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat slechts de beste herstellers aan uw schade worden gekoppeld.

 

Schade beoordeling op locatie

Wanneer het niet mogelijk is de schade of de schadeomvang op afstand goed te beoordelen, beoordelen wij de schade op locatie. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij in dat geval  u adviseren met betrekking tot de eventuele herstelmogelijkheden. Ook kunt u bij Maat Repair terecht voor vragen met betrekking tot onderhoud en reiniging van composiet en natuurstenen keukenwerkbladen. Via onze webshop kunt u eenvoudig professionele onderhouds- en reinigingsmiddelen van AKEMI bestellen. Ofschoon ons kantoor gevestigd is in Brabant, herstellen wij schades door geheel Nederland en België. De locatie van ons kantoor heeft dus geen consequentie voor de hoogte van de herstelkosten.