Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Badkamerschade en sanitairschade

Heeft u te maken met badkamerschade of ander sanitairschade? Schakel dan de hulp in van Maat Repair, een professioneel herstelbedrijf. Wij helpen u graag met het oplossen van de schade in de badkamer of toiletruimte. Bij ons ontvangt u drie jaar garantie op herstelwerkzaamheden. U kunt direct het schadeformulier invullen. Of stuur een foto door van de schade, dan voorzien wij u binnen 24 uur van een passende offerte.

Vraag offerte aan

Badkamerschade

In de badkamer kunnen vaker schades ontstaan dan u denkt. Hierbij valt te denken aan schade veroorzaakt door een vallend voorwerp of stootschade. Het is vanzelfsprekend geen fraai gezicht als er een stukje uit het bad, de douchebak, de wastafel of waskom is gestoten. Daarnaast kunnen barsten, scheurtjes of scheuren leiden tot vochtproblemen.

 

Het is zaak dat badkamerschade snel wordt hersteld. Ook nu is het meestal niet nodig om beschadigde materialen direct te vervangen. Een herstel van schades aan geëmailleerde, natuurstenen en keramische materialen is namelijk technisch zeer goed mogelijk. Verder kunnen ook schades aan wand- en vloertegels vakkundig door ons worden hersteld. Het hoeft geen probleem te zijn als de betreffende wand- of vloertegels niet meer leverbaar zijn. Daarbij is het uitbreken van tegels en het opnieuw plaatsen en voegen niet nodig.

Sanitairschade

Beschadiging aan uw sanitair is altijd vervelend. In een ruimte waar veel vocht voorkomt, zal een beschadiging snel (verder) vergroten. Het kan om kleine schade gaan zoals een buts, gaatje of scheurtje. Gaat het om een buts dan weet u dat het de kwaliteit van bijvoorbeeld uw wastafel niet aantast, maar deze schade irriteert u. Een geheel nieuwe wastafel kopen is dan toch zonde geld voor dat kleine plekje, maar het oogt niet netjes. Voor deze kleine schades kunt u zowel voor particuliere kwesties als voor zakelijke schades terecht bij Maat Repair. Ook de grotere schades aan sanitair zijn geen probleem voor ons.

 

Wij verhelpen met veel precisie uw sanitairschade. Wanneer de schade aan uw sanitair zo erg is dat het lekkage veroorzaakt of als vocht op een verkeerde plek blijft zitten, belt u ons direct. Met de reparatie van uw sanitair moet u niet lang wachten om grote lekkage en schimmelvorming te voorkomen!

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

De beste herstellers

Wanneer u te maken heeft met badkamerschade of sanitairschade vinden wij van Maat Repair het van belang dat u enkel geholpen wordt door de beste vakmensen. Schadeherstel is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen.

 

Maat Repair werkt slechts met herstellers waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied het beste resultaat kunnen realiseren. Onze schadeherstellers hebben jarenlange ervaring. Hoewel Maat Repair gebruikmaakt van geselecteerde vakspecialisten, hanteren wij zeer redelijke prijzen. De schadeherstellers beoordelen de schade op locatie. Zo kunnen wij u het beste adviseren over de herstelmogelijkheden.

Reparatie badkamermeubel

Een badkamer bestaat uit kwetsbaar materiaal. Tegelwerk van keramiek of natuursteen is duurzaam, maar tevens gevoelig voor stoten. Ook badkamermeubels als een badkuip of douchebak kan schade oplopen. Kapot sanitair met scheuren leidt op de korte of lange termijn tot lekkage. Het is daarom noodzakelijk dat deze worden hersteld.

 

Uw emaille of kunststof bad, douchebak en wastafel zijn het meest gevoelig voor lekkage. De emaille beschermlaag op uw metalen bad of douchebak gaat watererosie tegen, maar moet om dezelfde reden goed verzorgd worden. Barsten, afgebroken stukken of gaatjes zullen door het vele contact met water dus snel voor grotere gevolgen zorgen. Laat de reparatie aan uw badkamermeubel over aan Maat Repair!

Wat is Maat Repair?

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf, gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Badkamerschade en sanitairschade, maar ook schades aan uw interieur van uw caravan, boot of camper. Het doel van Maat Repair is om de schadekosten niet te hoog te laten uitvallen en tegelijkertijd de overlast te beperken. Maat Repair staat voor betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring. Wij ervaren uw schade als onze zorg. Wij repareren de schade, zonder dat u daar iets van merkt.

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Vraag een offerte aan

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan