Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Bad Reparatie

Heeft u een bad, maar kunt u die eigenlijk niet gebruiken omdat er eerst een bad reparatie plaats moet vinden? Dan kunt u vast wel de hulp gebruiken van een herstelbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in herstel van sanitairschades. Wilt u de schade aan uw polyester of acrylaat bad herstellen, heeft u een schade in uw douchebak of in de wastafel? Maat Repair helpt u graag met de bad reparatie, wastafel reparatie, douchebak reparatie zonder hak- of breekwerk, zodat u gauw (weer) optimaal kunt genieten van uw badkamer. U kunt direct uw opdracht bij ons aanmelden of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vaststellen van de schadeherstel.

Vraag offerte aan

meubelreparatie

Over Maat Repair

Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het herstel van verschillende soorten schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten voor u te reduceren en anderzijds de overlast van het herstel enorm te beperken. Wanneer u behoefte heeft aan bijvoorbeeld een bad reparatie vinden wij het van belang dat u slechts met de beste vakmensen in aanraking komt. Schadeherstel is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair koppelt alleen herstellers aan uw schade waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied de beste resultaten kunnen realiseren. Maat Repair berekent concurrerende hersteltarieven.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Ruime ervaring in herstel uiteenlopende productgroepen

U kunt bij Maat Repair rekenen op een kwalitatief goed en duidelijk hersteladvies en een kostenopgave voor het eventuele herstel van bijvoorbeeld meubelen, sanitair, keukens of vloeren in zowel uw woning, boot of caravan.

Zoals gezegd, kunt u dus ook bij ons terecht om uw polyester bad te herstellen, maar ook kunnen wij uw acrylaat bad, geëmailleerde bad, keramieken wastafel of waskom, WC herstellen als sprake is van een val- of stootschade. U hoeft dus niet te twijfelen of u bij ons terecht kunt voor een bad reparatie. Heeft u (nog) een andere klus liggen? Maar twijfelt u of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag het! Alleen dan weet u of we iets voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Heeft u de behoefte om uw polyester bad te laten herstellen door een vakspecialist van Maat Repair? Bij ons bent u verzekerd van een goed advies omtrent meubels herstellen, zodat u op zeer korte termijn duidelijkheid verkrijgt over uw schade. U kunt contact met Maat Repair opnemen door te bellen naar 0486 852212 of ons te mailen via info@maatrepair.nl.

Vraag offerte aan