Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Bad Reparatie

Heeft u een bad dat momenteel niet bruikbaar is vanwege de noodzaak van bad reparatie? In dat geval kunt u zeker de hulp gebruiken van een gespecialiseerd herstelbedrijf dat sanitairschades kan verhelpen. Of het nu gaat om het herstellen van schade aan uw polyester of acrylaat bad, douchebak of wastafel, Maat Repair staat voor u klaar.

 

Wij bieden bad reparatie, wastafel reparatie en douchebak reparatie zonder hak- of breekwerk, zodat u snel weer optimaal kunt genieten van uw badkamer. U kunt direct een opdracht bij ons aanmelden of een vrijblijvende offerte aanvragen voor de beoordeling van het schadeherstel.

Vraag offerte aan Neem contact op

meubelreparatie

Over Maat Repair

 
Maat Repair is een servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het herstel van verschillende soorten schades. Ons doel is om enerzijds de schadekosten voor u te reduceren en anderzijds de overlast van het herstel enorm te beperken. Wanneer u behoefte heeft aan bijvoorbeeld een bad reparatie vinden wij het van belang dat u slechts met de beste vakmensen in aanraking komt. Schadeherstel is namelijk handwerk en de resultaten van de verschillende herstellers lopen daarom zeer uiteen. Maat Repair koppelt alleen herstellers aan uw schade waarvan wij overtuigd zijn dat zij ieder op hun eigen vakgebied de beste resultaten kunnen realiseren. Maat Repair berekent concurrerende hersteltarieven.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Ruime ervaring in herstel uiteenlopende productgroepen

 
U kunt bij Maat Repair rekenen op een kwalitatief goed en duidelijk advies en een kostenopgave voor het eventuele herstel van bijvoorbeeld meubelen, sanitair, keukens of vloeren in zowel uw woning, boot of caravan.

Zoals gezegd, kunt u dus ook bij ons terecht om uw polyester bad te herstellen, maar ook kunnen wij uw acrylaat bad, geëmailleerde bad, keramieken wastafel of waskom, WC herstel als sprake is van een val- of stootschade. U hoeft dus niet te twijfelen of u bij ons terecht kunt voor een bad reparatie. Heeft u (nog) een andere klus liggen? Maar twijfelt u of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag het! Alleen dan weet u of we iets voor u kunnen betekenen.
 

Professionele bad reparatie

 

Heeft uw badkuip een vervelende barst of andere beschadiging opgelopen? Bij ons kunt u terecht voor professionele bad reparatie, ook voor een acryl bad. Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze barsten in badkuipen moeten repareren en beschadigingen in kunststof baden kunnen herstellen. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een duurzame oplossing, zodat uw badkuip weer als nieuw is.

Uw badkuip repareren

 
Een barst in uw badkuip kan erg vervelend zijn, maar gelukkig kunnen wij u helpen. Ons team van experts staat klaar om badkuipen te repareren, inclusief acryl baden. Of het nu gaat om kleine krassen of grotere beschadigingen, wij bieden professionele acryl bad reparatie en helpen u met uw kunststof bad repareren. Laat ons uw barstige badkuip herstellen en geniet weer van ontspannende badmomenten.
 
 

Voordelen bad laten repareren

 

Ontdek de voordelen van het laten repareren van uw bad en ander sanitair.

 

 • Kostenbesparend: Reparatie is meestal goedkoper dan het vervangen van het hele bad.
 • Tijdbesparend: Reparatie is sneller en minder ingrijpend, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw bad.
 • Behoud van oorspronkelijke uitstraling: U behoudt de oorspronkelijke look en feel van uw bad.
 • Specifieke schadeherstel: Barsten, krassen en verkleuringen worden professioneel hersteld.
 • Verlenging van de levensduur: Door schade te herstellen, verlengt u de levensduur van uw bad.
 • Esthetisch aantrekkelijke badkamer: Een gerepareerd bad zorgt voor een mooie en functionele badkamer.

 

Duurzame oplossingen voor uw kunststof en acryl bad!

 
Is uw kunststof of acryl bad beschadigd geraakt? Geen zorgen! Met onze bad reparatie bieden wij duurzame oplossingen om uw badkuip weer in optimale staat te herstellen. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om barsten, krassen en andere beschadigingen vakkundig te herstellen. Of het nu gaat om een kunststof bad repareren of een acryl bad repareren, wij zorgen ervoor dat uw bad weer straalt als nieuw. Geniet zorgeloos van een prachtig gerenoveerde badkamer en schakel onze professionele reparatieservice in.

Neem contact met ons op

 
Bij Maat Repair begrijpen we uw wens om uw bad vakkundig te laten herstellen. Onze vakspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies omtrent herstel van sanitair, ofwel badkamerschade. U kunt rekenen op een snelle en heldere beoordeling van uw schade, zodat u snel duidelijkheid heeft.
 
Vertrouw op onze expertise en kies voor een professionele oplossing voor uw beschadigde bad. U kunt contact met Maat Repair opnemen door te bellen naar 0486 852212 of ons te mailen via info@maatrepair.nl.

Vraag offerte aan