Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Aardbevingsschade

Heeft u te maken met schade naar aanleiding van een aardbeving? Dan noemen we dit aardbevingsschade. Deze schade wordt veroorzaakt door trillingen. Deze trillingen zijn soms zo heftig dat ze scheuren (en erger) veroorzaken in muren, vloeren, sanitair en meer. Maar het kan ook zijn dat u woont in een gebied waar vrij vaak lichte schokken en trillingen voorkomen. Wij zijn en servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende kleinere schades aan o.a. tegels en sanitair. Wij helpen u graag door ons te buigen over uw schadeherstel.

Vraag offerte aan

meubelreparatie

Reparatie scheuren in Nederland

In sommige delen van ons land, voornamelijk de noordelijke provincies Groningen en Drenthe, vinden regelmatig aardbevingen plaats. De meeste voorkomende schades door deze trillingen ontstaan aan vaste onderdelen van uw huis. Denk aan natuursteen of keramische tegels in de woonkamer, keuken en badkamer. Door de trillingen kunnen deze natuurstenen vloeren en betegelde wanden breken, scheuren of op een andere manier beschadigd raken. Een dergelijke scheur is vaak niet klein en is als een doorn in het oog. Hierom kan u zo snel mogelijk de scheur in muur/vloer of elders willen repareren, maar het is voor van belang om te voorkomen dat scheuren nog groter worden bij een eventuele volgende beving. Neem daarom in het geval van scheuren altijd zo snel mogelijk contact op met een herstelbedrijf voor reparatie. Maat Repair weet goed hoe herstel van diverse soorten scheuren aangepakt moet worden.

Vraag offerte aan

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Doe een aanvraag

 

Schade melden? Vul het schadeformulier in en vraag een offerte aan. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het herstellen van de schade of het uitvoeren van een expertise. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, kunt u officieel een opdracht uitbesteden voor herstel of schade-expertise. Dit doet u door het opdrachtformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de we de aanvraag voor de opdracht ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag over het doen van een aanvraag, of wilt u eerst meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0486 852212, uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of een e-mail te sturen naar info@maatreapair.nl.

Vraag offerte aan