Neem contact met ons op via info@maatrepair.nl of bel direct: 0486-852212 Alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur

Aardbevingsschade

Heeft u te maken met schade naar aanleiding van een aardbeving? Dan noemen we dit aardbevingsschade. Deze schade wordt veroorzaakt door trillingen. Deze trillingen zijn soms zo heftig dat ze scheuren (en erger) veroorzaken in muren, vloeren, sanitair en meer. Maar het kan ook zijn dat u woont in een gebied waar vrij vaak lichte schokken en trillingen voorkomen. Op den duur kan een muur of vloer dan scheuren of u ontdekt vroegtijdig tekenen van minimale scheurtjes. Als uw woning of pand na een aardbeving schade heeft opgelopen zoals een scheur in muur/vloer, dan kan Maat Repair u helpen. Wij zijn en servicegericht en dienstverlenend herstelbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het herstel van zeer verschillende schades. Wij helpen u graag door ons te buigen over uw schadeherstel.

Vraag offerte aan

Reparatie scheuren in Nederland

In sommige delen van ons land, voornamelijk de noordelijke provincies Groningen en Drenthe, vinden regelmatig aardbevingen plaats. De meeste voorkomende schades door deze trillingen ontstaan aan vaste onderdelen van uw huis. Denk aan natuursteen of keramische tegels in de woonkamer, keuken en badkamer. Door de trillingen kunnen deze natuurstenen vloeren en betegelde wanden breken, scheuren of op een andere manier beschadigd raken. Een dergelijke scheur is vaak niet klein en is als een doorn in het oog. Hierom kan u zo snel mogelijk de scheur in muur/vloer of elders willen repareren, maar het is voor van belang om te voorkomen dat scheuren nog groter worden bij een eventuele volgende beving. Neem daarom in het geval van scheuren altijd zo snel mogelijk contact op met een herstelbedrijf voor reparatie. Maat Repair weet goed hoe herstel van diverse soorten scheuren aangepakt moet worden.

Offerte zakelijk

Offerte particulier

Opdracht zakelijk

Opdracht particulier

Waarom steeds meer mensen en bedrijven voor Maatrepair kiezen

 • Scherpe tarieven

  De beste prijs/kwaliteit verhouding;

 • Uitgebreide dienstverlening

  Professionele dienstverlening op topniveau;

 • Garantie

  3 jaar garantie op herstelwerkzaamheden;

 • Snel

  Snelle service en opvolging van uw schade;

 • Betrouwbaar

  Wij ontzorgen opdrachtgever en/of gedupeerde;

 • Vast team

  Hecht en kundig.

Maat Repair voor uw schadeherstel

De experts van Maat Repair zoeken u in heel Nederland op om uw schadeherstel te verzorgen. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen de hulp van Maat Repair inschakelen voor een reparatie. U kunt uw schade hieronder melden via het schadeformulier of direct een offerte aanvragen voor uw schadeherstel. Wij zijn u graag van dienst en als er vragen zijn, mag u die altijd aan ons stellen.

Vraag offerte aan